Хора, дайте съвет моля ви се. Ето за какво става въпрос... Значи, аз съм девствен, но приятелката ми не е, въпреки че не е водила досега редовен полов живот, всъност правила го е 2-3 пъти само. Първият път когато опитахме се получи ето какво. Значи, целувахме се, натискахме се и започнахме да се събличаме, но когато стигнахме до същинската част, беше много странно. На мен ми стана без проблем, сложих презерватива, но когато се опитах да проникна, не можах. Смисъл усещанетоо беше че е адски тясна, въобще не можех да разбера как оная ми работа ще влезе там, беше леко влажна отвън (не знам дали това е достатъчно, за да е готова за същинската част). Въобще не успях да го вкарам и след няколко опита ерекцията ми започна да спада. След това отново ми ставаше, но след като не успявах да го вкарам, пак спадаше и така няколко пъти. Пробвах да проникна с пръст и тогава ми се стори още по-тясна, можех да си вкарам само единия пръст. Следващия път се получи същото.
Тъпа ситуация, ясно, няма какво да коментираме, но мисълта ми е, дали проблемът е само в това че не е била достатъчно възбудена в момента? И въобще просто имам нужда някой да каже, че всичко което се случва е нормално и че това се случва едиствено заради неопитността и притеснението ми... Мерси предварително