Здравейте отново..това беше предишната тема,която пуснах ( http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0 ) а сега ето и продължението..
И все пак вчера се видях с въпросното момче,но той не беше сам (с брат му) и аз също не бях сама..И в момента се чувствам ужасно разочерована,след срещата ни през целия ден ми беше едно отнесено и постоянно мислех за него.Днес все още съм така,да не каже и по-зле . Брат му е ужасен,през цялото време хвърляше бъзици и говореше някакви глупости..А ТОЙ почти през цялата ни среща ме гледаше и нищо повече..най-много да си разменихме 5-10 изречения.Незнам как да си обесня начина по който се държеше..в скайп ми повтаряше,че ме обича и че няма търпение да се видим.. И к'во стана накрая..видяхме се и нищо..Днес му писах SMS дали иска да излезем отново..бях с най-добрата ми приятелка в едно кафене,а той ми отговори чак след 1 час,че няма да може да дойде.Вчера след като се видяхме,една моя приятелка тръгна след тях,за да ги проследи (знам,че е детска постъпката ) и ми се обади,за да ми каже че го е видяла да се разхожда с някакво момиче..
Незнам как да си го обесня това поведение..повтаряше ми,че ме обича,но явно всичко е било една игра за него..
Имах нужда просто да споделя с някого..и все пак..вие как мислите,да спра ли да го търся и да го забравя..или ?