Цитирай Първоначално написано от skateprinces19
Ех, ех , само аз ли смятам , че мъжете са пълни говеда ,,, На нике от тях не му пука как ние ще се почувстваме след гадните им лъжи .. Мацка и мен ме лъгаха по същия начин ,, аз поне не се привързах и не ми е толкова гадно .. моя съвет е- забрави го .. Момчета има много , да се надяваме , че там някъде измежду всичките ще се намери някой сериозен , а не като този да те баламосва и накрая да ти го набие еди здрав , прав и корав ...
skateprinces19 не си права. Лично аз познавам доста свестни момчета, който не си играят игрички и казват всичко както мислят, чувстват и усещат. А сега по темата : доста лесно е да кажеш "остави го" или "бий му шута" , но от това няма смисал моя съвет е да поговориш с него да разбереш защо се получава така по скайп и на живо (защо има такава разлика ). Има възможност просто момчето да е стеснително или да се притеснява от нещо в дадения момент. По скайп е много лесно да кажеш "обичам те" , но на живо е съвсем друго . А доколкото другото момиче не се впрягай толкова може да е просто приятелка, която не е виждал от много време и тя е искала да го види :P Та моя съвет е поговори с него, уточнете нещата как точно стоят. Е дано съм помогнал това е от мен