- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Празна съм
Не мога да изпитвам чувства. Нищо не може да ме накара. Никаква емоция. Не разбирам защо се случва това, много ме е старх че вече нищо не може да ме накара дори да се усмихна истински. Все едно живея една лъжа. Просто исках да споделя. Ако счетнете за необходимо отговорете ми. Мерси предварително. Лека вечер.![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Рано или късно, ще се появи човек, който ще запълни тази празнина и ще те кара не само да се усмихваш истински а и много други неща
Спокойно,ще дойде ден в който и ти ще се влюбиш(и дано не се разочароваш и не те боли)точно когато най-малко очакваш ще се появи някой,който ще те накара да се усмихваш и ще те прави щастлива.
...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...
Човека си тръгна. Не разбирам... Как изобщо може да съм безразлична и към това вече... Някакси ми се губи смисъла на целия ми живот... Толкова съм изморена, а когато легна да спя не заспивам. Последнита 4-5 седмици спя по 5ч макс... въжможно ли е да съм болна от нещо сериозно?Първоначално написано от KpucuTo0o92
![]()
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Спокойно, и аз съм била в това състояние и знам колко е .. никакво. :/ Но ще ти мине, не го мисли. ^^
Ами да ти кажа често и аз имах един такъв период,в който тотално се бях побъкала-не можех да спя,нямах апетита бе грозна гледка бях
Ама да ти кажа сега като мина малко време и като усъзнах че не си заслужава да си съсипвам живота за глупости и ся вече не ми пука за него
.А за това че човека си е отишъл,може би просто не е бил точния човек з теб и за това си е отишъл
![]()
благодаря ви много...![]()
![]()
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Няма защо да благодариш,нали за това са хората в този форум-за да си помогатБъди силна
![]()
след време, ако имаш несподелена любов ще искаш да си върнеш това чувство... вярвай ми!![]()
Стига глупости,не преигравай...живота е пред теб,предстои ти да изпиташ истинско щастие и истински разочарования,но това те прави по-силна!Стегни се,много ти е рано да говориш така!
А може ли да изпразниш мен?![]()
![]()
Стига глупости бе фъстъкПървоначално написано от aciko
![]()
![]()
А за проблема все някога ще има![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Господине,голям сте простак!*плесница*Първоначално написано от aciko
Първоначално написано от glamouros
ei kvo i az sam taka,nikvi emoci ne sa ostanali v tova kuho tialo
samo edna se poqavava po nekoi pat tova e samo qarosta... : \
![]()
Абе моля Ви се госпожо,прекарах една нощ с вас,и вече съм наследил цялата Ви простотияПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
АА Сир...не ме обвинявайте за вашето безобразничене...вашият слуга Станчо е виновен!Първоначално написано от aciko
Аааа Станчо е добър човек,вашата слуга Гинка го развали!!!
Вече 1 час ми бави виното,а твоята къде се губи и тя?
Отмъкна ми слугата,да вземеш мерки срещу нея ей!
Ооо моля ви се...Станчо само я пощипва тук-там,а вие нищо не правите...Гинка е млада,беззащитна девица все пак...
А Станчо ми се оплака,че когато проникнал в Гинка,тя странно защо нямала паяжина,мръсница е твоята Гинка.
Другия път и кажете да си вземе спрей,но само за да заплаши моя Станчо,а не да го пръска,защото ще я съдя на бесилото!![]()
Гинка има бримка,не лъжи!И няма нито с пръст нито с други работи да ми я пипаш!
АЕ ВЗИМАЙТЕ СЕ С ОНИЯ ПО ГОРЕ И СТИГА СПАМИХТЕ ВЕ.Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!
Не считам за необходимо изобщо да ти обръщам внимание. Но го правя. От учтивост.Първоначално написано от glamouros
Пишеш колкото да видиш кой ще ти се върже.
Лека вечер и на теб.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Хахаха .. Аз ако бях на твое място щях да се кефя .. Тъкмно никой няма да може да те нарани .. Иначе , за да си така трябва да има някаква причина .. Да не ти се е случило нещо гадно .. Просто ти трябва време и този период ще мине![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Това че някои казаха че преигравам и се подигравам с хората във форума говори достатъчно за самите тях и ми се струва просто смешно. Не беше нужно да ме обиждате понеже не се поставяте в положението ми. Благодаря ви все пак че ми написахте отговор.![]()
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.