- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Празна съм
Имам фетиш към спаменетоПървоначално написано от mozyk
![]()
^И към други работи![]()
Не ни се карайте,моля...ние сме невменяеми просто..
Еми трябва ти някой да
те напълни с ... любов.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
keep walking
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Сакаш ли да те напълня?
Оо, това се нарича студенокръвие...Абе не се безпокой! Рано или късно ще ти мине, просто понякога трябва да погледнеш на нещата от розовата страна, за да се почувстваш по - добре и да разбереш, че не си съвсем машина, човече!
Научи се да се усмихваш дори и на най - малките неща от живота
Постарай се, пребори се с тази студенина, разтопи айсбергите
Ай успех!
![]()
![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Според мен в миналото си изпитала някакво разочарование и затова се чувстваш по този начин сега. Споко рано или късно и това ще отмине - ще се намери някой, който да стопи леда. Ти само не се отчайвай и не спирай да гледаш напред![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
usmixni se ne se znae koga i koi shte se vlubi v usmivkata ti![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Всеки е изпадал в подобни периоди ( добре де не всеки, а повечето), аз също имах период в който ми се случваха само лоши неща, че вече нямах сили за нищо даже и да заплача нямах сили. Благодарение на добри приятели и силната воля,която притежавам успях да се преборя и да погледна от другата страна на нещата, че живота е кратък. Усмихни се и давай напред![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Доста познато звучи.. Миналото лято бях в подобен период.. Ставах без желание, и нямах търпение да се върна в леглото.. Чувствах ужасна умора от всичко.. Беше ми трудно даже да си поема въздух.. Но мина..
И сега доста често падам в такива дупки.. Пусни ми по-баладична песен и ще си изрева очите.. Мн лесно се разстройвам..Ужасно е.. За малко да остана сама и губя смисъла на всичко..
Просто.. трябва да излизаш.. Наистина, от личен опит знам, че действа.. Излизай, запълвай си времето с нещо.. Ще мине, спокойно..![]()
Съмнавам се, че някога би бил в състояние да го направиш.Първоначално написано от yahhooo
Лека вечер.
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Ще се оправиш. ;]
nicolepcd
Първоначално написано от elsy
(y)
![]()
Мерси на всички за мненията и разбирането. Наистина сте прави.
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Пълнена с шунка , бекон и гъбки в голям глинен съд ,ще станеш много вкусна , пък и няма да се чувстваш вече празна![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...