- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Пениса - Пари при уриниране.
Цял ден не бех пишкал защото сутринта ме боля..
сега реших и ме прониза много гадна болка..едва не се упиках![]()
Като бях на 10 имах подобен проблемПървоначално написано от HyperBoy
Отиди с някой от ваште на Уролог - задължително
Това са някакви уринални бактерии дето мноо болят (поне при мен беше това)
Най Добре говори с някой от ваште да те заведе по скоро на Уролог!
Ако се оправи от само себе си - значи е било нещо временно и можеш да не му обръщаш внимание![]()
Успех![]()
Пусни си изследване на урина! Не урокултура, урина! И после марш на уролог! НЕ бива шега с тея пикочни пътища, ако не взмеш мерки, ще се влоши... Ако е протеус ( в което съм 70% убедена), ти изписват антибиотик и се наливаш с около 4 литра вода на ден, за да ги разкараш гадните бактерии. Ако беше момиче, можеше да са коли бактерии, и от тях много боли. Спри сексуалните контакти (ако имаш такива) за известно време. За да облекчиш болките, купи си от аптеките тетра (изсушени листа на тетра де) Следваш упътванията за варене, наливаш ПРЕЦЕДЕНАТА течност в леген, наливаш студена вода, колкото да стане търпимо, слагаш 1 чаена лъжица сода бикарбонат и сядаш вътре. Облекчава и дезинфекцира
![]()
това, с кисненето в тетра не ми се струва много подходящо за неговия проблем. такова седене в леген може да му помогне ако има анални проблеми - хемороиди например или пък при момиче - нещо с вагината, но при него - не. Парене при уриниране е симптом на уретрит или пък е причинено от пясък в бъбреците. И в двата случая отиди на уролог, не предприемай никакво самолечение. пий повече течности.
ПОЛ&ВЪЗРАСТ?!Първоначално написано от HyperBoy
"сутринта ме боля" - какво всъщност те е боляло и от кога?
полова активност?
от описаното: иде реч или за инфекциозен или за механичен проблем. и двете налагат консулт със спец уролог и неФролог!