.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: За лицето

Повече от фен

За лицето

Значи имам 1 въпрос.От скоро използвам спирала ии бях 4ела из интернет че от спиралата миглите изпадали много интензивно .. ии че ги увреждали..незнам до колко е вярно .. ако може мненията вии .. аз предполагам че зависи от качеството на спиралата .. но пък колкото и да е качествена .. си е спирала ... ии ако може да ми препоръчате някоя свясна спирала ..

Град
    у вас ;]

Re: За лицето

аз си слагам от години сигурно и съм забелязала че като си я махам вечер и са станали по редки.. ама ако имаш хубава спирала като си сложиш, макар и да са станали по редки не си личи и напротив.. изглеждат чудесно..
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Град
    Wonderland
    Зависи от спиралата,ако е некачествена може да се получи няк гаф,аз използвам спирала от 6 години и нямам проблеми.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    зависи си от качеството на спиралата-заложи на скъпи и реномирани спирали като мейбълин,макс фактор и тн.Недей да си правиш експерименти с евтини,за да не съжаляваш И вечер задължително я почиствай!

Цитирай Първоначално написано от shell
    зависи си от качеството на спиралата-заложи на скъпи и реномирани спирали като мейбълин,макс фактор и тн.Недей да си правиш експерименти с евтини,за да не съжаляваш И вечер задължително я почиствай!
    +1
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Re: За лицето

Цитирай Първоначално написано от lolipop1
    Значи имам 1 въпрос.От скоро използвам спирала ии бях 4ела из интернет че от спиралата миглите изпадали много интензивно .. ии че ги увреждали..незнам до колко е вярно .. ако може мненията вии .. аз предполагам че зависи от качеството на спиралата .. но пък колкото и да е качествена .. си е спирала ... ии ако може да ми препоръчате някоя свясна спирала ..
    Не падат изобщо така.. ако все пак ти се отразява зле мажи ги от време на време с бадемово масло.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Голям фен
    Град
    sofia
    Ползвам спирала от години и въобще не съм забелязала подобен проблем

Мега фен Аватара на Infinity
    В поседният брой на Блясък четох,че спиралата задължително вечер трябва да се отстранява,защото в противен случай се случва това,за което говориш ти.Така,че зависи дали я махаш и предполагам зависи и какво качество е самата спирала.
    To infinity and beyond.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си