.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Град
    Велико Търново
    ФДТ не използвам,предпочитам си пудра.Използвам минерална.Не запушва порите.Откакто я използвам кожата ми е много по-добре.Аз си използвам и други продукти против пъпки,но откакто съм с тази пудра,почти не ми излизат пъпки.Цвета е точно като кожата ми,ако искам да съм с по-тъмна кожа(е аз искам де,поне 1 път да се видя с хубав бронзов загар)ама този тен които искам неможе да се получи с пудра/ФДТ защото най-много да стана като морков,така че като искат тен и през зимата или изобщо да ходят на солариум. Аз съм се решила и тази година ще си направя процедури в продължение на един месец ил докато хвана тена които искам.

Голям фен Аватара на Dollystar
    Цитирай Първоначално написано от eple
    MaLty,проблема си е изцяло нейн,тебе някой насила да те кара да си слагаш?
    щом се харесва,така ще изглежда.
    И аз така мисля. Аз си слагам понякога пудра, но малко само защото се харесвам. По-добре така отколкото да ме е срам от себе си и да хода като излязла от боклука

олелее..мислех,че съм единственната която се е оттекчила от маските,които ме плашат всекидневно!Дам ужастно е,а най-смешното ми е,когато не са взели подходящия цвят и е супер смешнооо или когато се наклепат с цялата опаковка Веднъж едно момиче беше с толкова много фон дьo тен,че си казах - Сигурно като я пипна,пръстчето ще ми потъне и ще и направа дупка ,а много ми е странно,като мислят,че по тоя начин заличават кожните проблеми,особенно пъпките,според мен точно това провокира кожата,да станат като софийска улица
    Приятен ден
    Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]

Всичко зависи от качеството,количеството и начина по който се нанася грима....
    Най-лошото е че решават че трябвада се цапат... и ДАВАй!!
    Аз лично съм с проблемна кожа и все пак знам че не е необходимо да имам 4 мм маска на лицето си, и е необходимо съвсем малко да се прикрият недостатъците,така че да не си личи..
    Boo!

Град
    Wonderland
    Замисли се,при положение,че имат маска на лицето дали са естествено красиви?!!

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    В повечето случаи прикриват естествена грозота с грима
    абсолютно
    а тва да знаеш как да подчертаеш красотата си с грим е друга работа все пак е трудно да използваш правилно козметиката вместо да се наклепаш на две на три и да приличаш на зомби ,а след години на бабичка

Абе ненормална работа. В нащо даскало е пълно с такива. Един път излизаме от кабинета по матем и една от въпросните наклепани "мадами" ми се бутна в ръката нз, аз ли я пернах както и да е... та поглеждам си след малко ръкава... целия беше във ФДТ. Мисля, че за младо момиче е нормално да си сложи молив, гланц, спирала и това е. Кво се клепат всички с тоя ФДТ .
    What would you give to live your life again?
    What would you change with a second chance?
    And could you learn from the mistakes?
    I don't know...
    Crematory

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Нямам търпение да ми се изчисти лицето и да спра фон-дьо-тена..

Аз в момента си слагам много малко количество от него, защото направих грешката да си взема по-тъмен..Пък беше скъп, а аз съм голяма скръндза

Аз имам една много хубава съученичка. И тя е по-мургава и си слага хубав фон-дьо-тен. Но...след това си слага руж, и имаш чувството, че баща й е забил два шамара .. Смешно е..
    Или някакви бели като сирене да си слагат фон-дьо-тен с номер 4-5...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    В повечето случаи прикриват естествена грозота с грима

Град
    Norway, Норвегия, Варна
    Цитирай Първоначално написано от varnen4e
    Просто се правят на големи, различно е.
    ФНД не те прави да изглеждаш голям...всеки си има различна причина да ползва фнд...някой имат петна, пъпки, белези, други искат да си изравнят тена, други искат да си скрият бемки и т.н...

Днеска се нагледах на такива... Просто не знам какво време им отнема да се намажат толкова много
    Почти всяко момиче се гримира, но някои се оливат напрао

Град
    Варна
    И все пак , красотата е в очите на гледащия. А и повечето не мацотят чак толквоа много фдт , а просто си слагат 3 тона по тъмен от тена на кожата им и вместо фдт да се слее с кожата , той контрастира
    Envoi moi ! ;]

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    emi te ne sa izkali nai veroqtno da postignat efekta maska ama..... ina4e fon dio teni i drygi ne te pravqt "pliorc" ili 4e da si yj po golqm.prosto izravnqvat tena
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Град
    In the middle of Nowhere
    Абе да си ходят както искат...Нали не вие сте смешните?
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си