- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос най-вече към момичетата
ФДТ не използвам,предпочитам си пудра.Използвам минерална.Не запушва порите.Откакто я използвам кожата ми е много по-добре.Аз си използвам и други продукти против пъпки,но откакто съм с тази пудра,почти не ми излизат пъпки.Цвета е точно като кожата ми,ако искам да съм с по-тъмна кожа(е аз искам де,поне 1 път да се видя с хубав бронзов загар)ама този тен които искам неможе да се получи с пудра/ФДТ защото най-много да стана като морков,така че като искат тен и през зимата или изобщо да ходят на солариум. Аз съм се решила и тази година ще си направя процедури в продължение на един месец ил докато хвана тена които искам.
И аз така мисля. Аз си слагам понякога пудра, но малко само защото се харесвам. По-добре така отколкото да ме е срам от себе си и да хода като излязла от боклукаПървоначално написано от eple
![]()
олелее..мислех,че съм единственната която се е оттекчила от маските,които ме плашат всекидневно!Дам ужастно е,а най-смешното ми е,когато не са взели подходящия цвят и е супер смешнооо![]()
или когато се наклепат с цялата опаковка
![]()
Веднъж едно момиче беше с толкова много фон дьo тен,че си казах - Сигурно като я пипна,пръстчето ще ми потъне и ще и направа дупка
![]()
,а много ми е странно,като мислят,че по тоя начин заличават кожните проблеми,особенно пъпките,според мен точно това провокира кожата,да станат като софийска улица
![]()
![]()
Приятен ден![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
Всичко зависи от качеството,количеството и начина по който се нанася грима....
Най-лошото е че решават че трябвада се цапат... и ДАВАй!!
Аз лично съм с проблемна кожа и все пак знам че не е необходимо да имам 4 мм маска на лицето си, и е необходимо съвсем малко да се прикрият недостатъците,така че да не си личи..![]()
Boo!
Замисли се,при положение,че имат маска на лицето дали са естествено красиви?!!
абсолютноПървоначално написано от Spider4eto
![]()
а тва да знаеш как да подчертаеш красотата си с грим е друга работавсе пак е трудно да използваш правилно козметиката вместо да се наклепаш на две на три и да приличаш на зомби ,а след години на бабичка
![]()
Абе ненормална работа. В нащо даскало е пълно с такива. Един път излизаме от кабинета по матем и една от въпросните наклепани "мадами" ми се бутна в ръката нз, аз ли я пернах както и да е... та поглеждам си след малко ръкава... целия беше във ФДТ. Мисля, че за младо момиче е нормално да си сложи молив, гланц, спирала и това е. Кво се клепат всички с тоя ФДТ.
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
Нямам търпение да ми се изчисти лицето и да спра фон-дьо-тена..
Аз в момента си слагам много малко количество от него, защото направих грешката да си взема по-тъмен..Пък беше скъп, а аз съм голяма скръндза
Аз имам една много хубава съученичка. И тя е по-мургава и си слага хубав фон-дьо-тен. Но...след това си слага руж, и имаш чувството, че баща й е забил два шамара .. Смешно е..
Или някакви бели като сирене да си слагат фон-дьо-тен с номер 4-5...
ФНД не те прави да изглеждаш голям...всеки си има различна причина да ползва фнд...някой имат петна, пъпки, белези, други искат да си изравнят тена, други искат да си скрият бемки и т.н...Първоначално написано от varnen4e
Днеска се нагледах на такива...Просто не знам какво време им отнема да се намажат толкова много
![]()
Почти всяко момиче се гримира, но някои се оливат напрао
И все пак , красотата е в очите на гледащия. А и повечето не мацотят чак толквоа много фдт , а просто си слагат 3 тона по тъмен от тена на кожата им и вместо фдт да се слее с кожата , той контрастира![]()
Envoi moi ! ;]
emi te ne sa izkali nai veroqtno da postignat efekta maska ama..... ina4e fon dio teni i drygi ne te pravqt "pliorc" ili 4e da si yj po golqm.prosto izravnqvat tena
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Абе да си ходят както искат...Нали не вие сте смешните?![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..