- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Накъде от тук нататък?
Чувствала съм се така и аз разбирам напълно какво ти е...Обаче нямаш право да се предаваш и едно друго нещо ме издразни леко..."Свикнал съм да бъда нараняван"....![]()
Човек,с това не може да се свикне ама хич...Ако ви е писано ще се срещнете с това момиче и така...Има къде по-големи проблеми.Живей си животът.Радвай се на всеки един ден.
![]()
От това, което прочетох разбирам, че си свястно момче. Виждам и, че доста ти се е насъбрало.....Но това не е края на света....Та ти си на 16 години!!!! Не се отчайвай!!!
А за момичето - ако наистина смяташ, че тези ваши чувства са истински и , че това момиче наистина си заслужава....тогава намери начин да се видите. Вярно е, че връзките от разстояние не са особено успешни, но.... за всяко правило си има изключения.
Когато искаш нещо наистина силно - БОРИ СЕ ЗА НЕГО!!!!
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
нима някакви си нищо и никакви .. 400-500 км са проблемни ? момичето което искам аз .. и съответно тя иска мен .. е на 3500 км .. и пак намираме начин .. иска се просто желание .. а начин се намира![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Мн вярно...Просто каза всичко точно и ясно!Първоначално написано от NeonBlack
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
дебел, още ли я мъчиш тая кифла бе..слушай tqnko и valdesbg какво ти казват и действай.. кармата не играе срещу тебе, а просто волята и да лишиш стомаха си една седмица от удоволствията в "Роше" и да си закупиш едно билетче за София. Воля синко, ВОЛЯ.. щото циците само на монитора ги гледаш, както и аз гледах усмивки и простотии.. народа казал "Не слушай старило, слушай патило" (fubar)
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
Направи си собствена тема-не сери в моята...много добре знаеш , СИНКО, че не съм ти искал ммнението и даже сме си говорили за това![]()
на ляво