.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Чувствала съм се така и аз разбирам напълно какво ти е...Обаче нямаш право да се предаваш и едно друго нещо ме издразни леко..."Свикнал съм да бъда нараняван".... Човек,с това не може да се свикне ама хич...Ако ви е писано ще се срещнете с това момиче и така...Има къде по-големи проблеми.Живей си животът.Радвай се на всеки един ден.

Град
    Габрово
    От това, което прочетох разбирам, че си свястно момче. Виждам и, че доста ти се е насъбрало.....Но това не е края на света....Та ти си на 16 години!!!! Не се отчайвай!!!
    А за момичето - ако наистина смяташ, че тези ваши чувства са истински и , че това момиче наистина си заслужава....тогава намери начин да се видите. Вярно е, че връзките от разстояние не са особено успешни, но.... за всяко правило си има изключения.
    Когато искаш нещо наистина силно - БОРИ СЕ ЗА НЕГО!!!!
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    нима някакви си нищо и никакви .. 400-500 км са проблемни ? момичето което искам аз .. и съответно тя иска мен .. е на 3500 км .. и пак намираме начин .. иска се просто желание .. а начин се намира
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Цитирай Първоначално написано от NeonBlack
    Ей, аре стига с тия глупости за проблемите, за невъзможните любови, за предателствата и за не още какво.

АЛОООУ, всички имаме проблеми и вашите НЕ СА по-големи и по-сериозни от нашите. И ние сме погребвали близки роднини, и ние сме били подхлъзвани от приятели, и на нас се е случвало да бъдем разочаровани от "любовта" (ебахти тъпия израз, заклевам се).

Ти си мъж! И престани да се жалваш и да се каеш, ами заслужи да се наричаш такъв. Не патката те мъж такъв, а духът. "Сродната му душа" била в София и хайде сега да оревем орталъка. Мислиш ли да учиш (висше, имам впредвид)? Ако мислиш, значи имаш 2-3 години пред себе си. Напъни се, учи, изстреляй се в София и ако вашата любов е толкова истинска, колкото я изкарваш, значи всичко ще се нареди. Ако се забравите дотогава, значи по начало не си е заслужавало. Голям проблем, няма що!

През това време се хвани в ръце и започни да изграждаш себе си. Да се превръщаш в партнъор с която всяка жена ще се гордее и всяка жена ще желае. А те пикливи сръдлъовци, които само се оплакват от всеки от всичко, не харесват, от мен да знаеш.
    Мн вярно...Просто каза всичко точно и ясно!
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Град
    Шумен
    дебел, още ли я мъчиш тая кифла бе.. слушай tqnko и valdesbg какво ти казват и действай.. кармата не играе срещу тебе, а просто волята и да лишиш стомаха си една седмица от удоволствията в "Роше" и да си закупиш едно билетче за София. Воля синко, ВОЛЯ.. щото циците само на монитора ги гледаш, както и аз гледах усмивки и простотии.. народа казал "Не слушай старило, слушай патило" (fubar)
    ...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Направи си собствена тема-не сери в моята...много добре знаеш , СИНКО, че не съм ти искал ммнението и даже сме си говорили за това

Град
    Е там...
    на ляво

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си