.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    The Spark

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Да не си абстинентна?

хах теб какво ти пука, че някой има 600 ?!
    мен винаги най-отгоре ми излиза едно момиче с над 4000 абоната.. даже сега като видях са 4303
    аз имам само 533 и бъди сигурен/а, че знам всеки от тях кой е
    това, че някой хора дружът в затворен кръг и имат по 20 абоната.. какво ?!
    аз съм общителен човек

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Тежък пубертет.
    Левски шампион але але!

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483

аз имам само 533 и бъди сигурен/а, че знам всеки от тях кой е
    това, че някой хора дружът в затворен кръг и имат по 20 абоната.. какво ?!
    аз съм общителен човек
    Така ли му викате професионално вече ?

Град
    Някъде по широкия свят...
    Кво ти пука ,ако ще 1000 абоната да имат ,ако ще да спали с 20000 "женички" и да са се напафкали с цяла Куба?
    Много интересно ,няма що. В коша ми за мръсно пране има повече смисъл,отколкото в тази тема.
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

И всички това, в следствие на изкривен абокат...

Град
    kurvi
    Само не мога да разбера защо ебавате момието че пуши трева. Я се замислите внимателно идивидуално за всеки дали не сте пристрастени и вие към нещо. Това че тя харесва нещо което не е легално не я прави автоматично наркоманка и "на кафево". Хората като тия които виждат само до носът си са смешни. Не сте ли се замисляли защо е нелегална тревата и хероинът примерно? А ако ви забранят скъпият алкохолчец ще шискате наркоманченца недни. А цигарките? А? Харесват ли ви? Ами ако станат нелегални? Ако станат нелегални джиесемчетата вие ще умрете до 1. Сега моля се замислете кой е наркомен и кой има право да обижда и кой не. Не е етично да обиждаш себеподобни, даже е жалко и смешно. Засрамете се!!!

ПП Тревата е растение. КАК МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНО РАСТЕНИЕ??? ТОВА Е АБСУРД! ОСЪЗНАЙТЕ СЕ! Хората са принудени да я приемат по този "наркомански" начин (пушене) поради ограничените количества. Иначе спокойно може да се готвят сладки и всякакви други лакомства с нея а и по този начин е по - ефективна и ти е приятно приемането.

По темата: Темата е тъпа.
    As S1m
    KuRwA

hottie
    Guest
    Ако ще пускаш още такива теми направо ги пускай в кофата т. 11 !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си