- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какво правите в часовете ако не учите разбирасе
Първоначално написано от Neftochimic
ее тя класната го връща в междучасието при условие, че "Повече няма да играете в час"естествено
![]()
ПП: ся тестето е за сменяване, май трябва да са купили друго (откара май 2 месеца) ..![]()
`` Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него ! ``
![]()
![]()
![]()
Ко
![]()
![]()
Аз съм баба мИчта![]()
![]()
Ае слушам абсолютно всичко, което говорят даскалите, хахах. То в крайно сметка за това съм в часа.
А преди, когато ми беше скучон, и се чудех какво да правя: спя, слушам музика, драскам си по някаква тетрадка, чатя си с някой, гледам тавана, гледам през прозорците, щракам си с химикалката, гриза си химикалката, тракам нещо по чина(некви мелодийки от песни), дразня комшиите(оп, опъвам си краката, играя си със стола им), говоря си тихичко сама(хах), играем белот, играем морски шах. Ае много работи, не ми се изброява. Преди само си търсех работа в часовете, само и само случайно да не науча. Тъпа съм била.
говора със съседите(съучениците дето седат до и около мен),спя,цела даскалките с дъвки,драскам по чина,мисла кво да права следващия час и така...
Ами най-вече говоря и правя забележки на годпожата да не диктува бързо или измислям някакви простотии, за да разсмивам класа, иначе е като в обор!![]()
![]()
![]()
хмм... Или лежа до парното и слушам музика, или на лаф моабет с кумшиите пред мен![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Слушам си Пинк и си драскам нещо безцелно и безформенно и се чудя какво ще правя като се прибера,кога ще се прибера,и не мога да сваля очи от часовника.
А по физика,просто и да искам заспивам,божеее толкова е ксучно,неразбираемо и тъпо,че просто последният път исках да си тръгна ей така по време на часа,не мога,просто не мога
Наще са гадни, като питат нали така и отговориш да после те питат.. "какво да" :Д и става кофтиПървоначално написано от ysmiFchiCa
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Каквото се сетя, кръстословици, судоку, ако имам книга си я чета все глупости, но понякога слушам в часовете.![]()
Ами най-често спя.Говоря с хората около менрдкарскам си в тетрадката или по-точно повтарям с химикал всичко което съм писалаПишо си бележки с някои,слушам музика от МР3 и така.Един път нещо блях през прозореца и госпожата по БГ разказва там нещо и после поглежда към мен и "Нали така ??
" И аз поглеждам на горе и "мДа" :
Добре,че не ме попита какво да
![]()
и при мен са ставали такива неудобни ситуацииПървоначално написано от KadifWerewolf
![]()
попринцип става така:
- Нали така ?
- Да
- Какво да ?
- Точно така е![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Говоря си с тези около мене, драскам си, понякога и музика си слушам. Ако е час по испански даже мога и да поспя, естествено само ако имам шапка, че така не ме виждат.
Stay up all night with the stars *
Говоря с човека, с който седя.. тези, които са зад мен и пред мен.
Играя си на телефона, слушам музика или пък си драскам на някоя тетрадка.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Слушам музика , пея , танцувам , преча на даскалките , драскам си , понякога спинкам , ям .. говоря по тел .. ии тъй.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Псувам даскалите и драскам по чиновете![]()
Sing my song all night long as I take hits from the bong
Аз когато сме първа смяна идвам в с 20 минути закъснение. И до втория час спя и никой не ме буди щото знае,че ще го линчувам.![]()
Ние пък играем карти най-отзад или пък винаги когато не играем на 2 чина сме една групичка от момчета и като захванем някоя тема и по цял ден си дрънкаме и се спукваме да се смеем,щото всяка втора дума е някоя щуротия или базик към другия.Весело еОбичаме и да се ебаваме с даскалите понякога
Общо взето е яко при нас-не случайно от 3 год. сме с последно-последно-последно..............-последно предупреждение за преместване
![]()
ами говоря си с тези около мен, тормозя момичето което седи до мен (гъделичкам я или и дрънкам глупости) понякога си рисувам, а веднъж заспахдаже сънувах че не съм спряла пераланята и трябва да се върна до вкъщи
![]()
Хаха.. тази тема ме върна във времето. Какво правех в часовете.. всъщност от голямо значение беше до каква степен предметът и учителят ми бяха интересни. Някои от любимите ми занимания през последните две години в училище:
* английски - решаване на Судоку или отборно играене на "градове и държави"
* география - не ме свърташе на едно място, обикновено часът преминаваше в кафенето
* физика - ожесточена дикусия с учителя на тема футбол; още го помня това "Абе момиче, ЦСКА-то мачкат всичко по света, бе!!"![]()
* френски - учебник и книга под прикритие, а когато беше наистина непоносимо - тенис на маса с даскала по география
* биология - разглеждах картичките на Unicef на госпожата или пък обсъждахме креватните й подвизи
* литература - всеки час - ама абсолютно всеки - разделях страницата на тетрадката на три графи - "ъъ..", "нали", "значи" и броях колко пъти госпожата по ЛИТЕРАТУРА ще употреби тези фрапиращи паразити за 40 минути.. резултатите бяха невероятни![]()
* химия - обикновено решавах и обяснявах задачи на дъската![]()
* математика - възхищавах се на госпожата, докато се опитваше да придава обем на косата си![]()
Memento, homo, quia pulvis est et pulverem reverteris
Ми аз квото и да правя винаги слушам. Най-често пиша бележки, хиля се или драскам по тетрадката.
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Мм решавам судоку,кръстословица ..
Драскам си по тетрадката, слушам музика или си говоря с някой.
По музика играем белот 4ка обикновено..![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you