.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Re: много е зле работата!

Цитирай Първоначално написано от 6ibanqka
    Сега има една която иска да ме "е**", обаче не е мой тип - нито по външен вид, нито по вътрешен.
    деиствай бе глава.до кога ш чакаш...кво кат не е твой тип.ако търсиш твоя тип до 40 ще си чакаш.пък и няма да си с нея...удряш за една вечер и си бягаш

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    e,ti mai se nadcenqva6? Hme nikoq ne e dostata4no kvalificirana za teb,hem iska6 nqkoq turbo-madama da se zainteresuva ot tebe-nqma kak da stane,6tom se ima6 za ne6to pove4e ot murlite i to bez nikakva pri4ina go misli6 tova-cql jivot 6te si hodi6 nedoeban i "nedoocenen"!

Един приятел все казва "Който подбира-мастурбира."

Голям фен
    Град
    Варна
    Отиваш и я ебеш няма кво да чакаш , щом тя ти се пуска и те иска отиваш и я оправяш кат животно.
    Ти ко чакаш някои красавица да дойде и да те покани да я изчукаш ще си останеш с чакането.
    Отиваш при тая правите го 1-2 3 пъти събираш опит да видиш как е и вече след това ко искаш да седиш насуха няколко месеца или година да си търсиш перфектните момичета.Което ме съмнява да стане ако го направиш с тази , щото просто няма да можеш да издържиш без секс.Освен ако не си мазухист.

физическо взаимодействие

Слагаш торбата на главата и смело напред.

Повече от фен
    Забихме се! Некво мн странно ми се виде,ама то като всяко ново нещо... Темата вече е приключена! Мерси за съветите
    ...

Град
    everywhere
    Хайде и аз да си кажа.
    Такам... Няма лошо да си приятел с момичетата, дори е хубаво. Наскоро ми се случи без да усетим с една от най-добрите ми приятелки да преспим заедно, след което си останахме приятели. Оказа се, че и двамата сме имали единствено сексуално влечение един към друг.

Пък и - радвай се! Момче си. Дори да си девствен не ти личи...

Re: много е зле работата!

Хора, нещата стават сериозни. На 20 години без малко съм, а още не съм имал физическо взаимодействие с момиче (не съм забивал дори!!!) Вече почнах да си търса само и само да имам отчет пред себе си, че имам някакъв напредък... Обаче се спичам като имам намерения към някоя, а отделно от най-малкото обърнато внимание кълва и това породи другия проблем. Сега има една която иска да ме "е**", обаче не е мой тип - нито по външен вид, нито по вътрешен. Какво да права дявол да го вземе, то едва ли не на сила си го права аз само и само да имам прогрес... А пък на тия които ми харесват, съм им безинтересн. Само на мизерните (рядко пак ) ...
    Имам чувството че цел живот ще остана девичар, ако не почна да се жертвам с мизерни... ;( ;( ;(
    Bratle, ne se filmirai ;] Nai velikite myje sa nqmali jeni, a i ne ti trqbva, kolkoto do sefteto > qvno ne xodish po diskoteki mnogo mnogo m? Xodi tam fashtai nqkoq piqna i xodi q mandaxercai v toaletnata ;]

V slu4ai 4e nqkoi po4ne da mi vika za tva "ne ti trqbva jena" tva si e moe mnenie i ne go nalagam
    Tova me prenasq vyv nqkakyv izmislen svqt...
    http://www.youtube.com/watch?v=5y9Wiqsd9xY

Забихме се! Некво мн странно ми се виде,ама то като всяко ново нещо... Темата вече е приключена! Мерси за съветите
    Дай повече подробности де.

Град
    everywhere
    Айде, да почерпиш!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от loverboy94
    Дай повече подробности де.
    E нема кво повече, аз си мислех че е кой знае къв ритуал тва, а то ... Преди се спичах, са нема от кво и си ме е яд преди как съм бил такъв...
    ...

Хаха .. ;]
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

А аз да съм искала мнението ти ?!
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си