- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сам се прецаках май?
Харесвам едно момиче . С нея не ходим официално , но се сваляме усърдно. Обаче аз направих огромна глупост. Бяхме на парти и се бях почерпил доста ,а беше ме обзела някаква страшна носталгия и ми беше адски сдухано и реших да и кажа "Обичам те ". Подчертавам ,че ние даже не сме гаджета . Яко си отрязах крилата сам ,нали?
Дам, бил си си шута сам.Първоначално написано от smith88
Сега, по спокоен ли си?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Мда..Честито...![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
набутал си се доста..![]()
You can't just leave me. . .
Може да не е обърнала внимание, ако и тя е била къркана.![]()
![]()
А тя как реагира?
Стига бе ,толкова ли е зле ??![]()
Бате, ти кво очакваш, да те излъжем ли?! Питаш "сам си отрязах крилата, нали?" и после като ти кажат "да" и ти "ее, стига бе, толко ли е зле?". Аз не съм казвал "Обичам те" на повече от половината си гаджета. Не че са толко много де. Пък ти си й го казал без дори може би да го чувстваш... супер![]()
да.. затова се пие по купони, когато момичето което харесваш не е с теб, защото ще и промениш мнението за теб, и ще изрусиш някоя глупост, както ти си направил.Първоначално написано от smith88
Когато момиче което харесваш/обичаш/ходиш с нея, тогава трябва да си на сокчета, количка, и 1-2 бири, щото тя като се напие да можеш да си я мачкаш колкото сърце ти иска
Айде успех и дано да е била по-пияна от теб и да не й е направило впечатление![]()
не е станало нищо особено, щом се "зарибявате" е нормално да и казваш мили неща![]()
Когато се "зарибяват" момче и момиче си казват мили неща от сорта - леле колко си сладка и ако те изям ще хвана диабет, в очите ти виждам всичките звезди, бля, бля, бля..Първоначално написано от Jesus
а не Обичам те..
Зависи.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
От кво зависи, "обичам те" не е мила дума...така де, не е САМО мила дума...
Ако момичето наистина те харесва и иска да сте заедно това "Обичам те" не е никакъв проблем,но ако за нея това е "временно увлечение" то тогава и без да й го беше казал шанса ти щеше да е нулев
Добре де как реагира тя ?? Или си бил толкова пиян, че не помнишПървоначално написано от smith88
Според мен не си направил кой знае какво лошо може много лесно да се избегне с това, че все пак си бил пиян и не си знаел какво си приказвал :P а ако това не ти се стори удачно просто може да и кажеш, че наистина платоническата любов е голяма
Има и трети вариант в който ти наистина да я обичаш и да и го докажеш.
Да бе, представяш ли си, днеска с виждат и той казва на момичето, с което се свалят усърдно: "Сори, аз това вчера дето го казах, не го мисля, не е истина"....![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от 3oPuTy
а и тя може да е била и по пияна и от теб,може въобще да не е чула.
Ако наистина те харесва ще се направи,че не те е чула,обаче те съветва друг път да пиеш внимавай кво говориш,щото може да се получат офти сиуации![]()
Хм, защо повечето от вас мислят, че това е фатална грешка... К`во толков, едвали ще се отдръпне от теб заради една дума..
А за тебе "Обичам те" просто една дума ли е?! За някои си е стряскащо, моля ви се... всеки си има различни виждания, но все пак.
Тфа е мн тъпоОбичам те не се казва на всеки срещнат
![]()
Може да изглежда супер проста думичка,обаче в нея се крият още
хиляди уникални по себе си думички .. За тфа че ся се моли и тя да е била
толкова пияна колкото теб и да не и е направило впечатление ,,
Не можеш да кажеш на момиче , с което се познаваш от няколко дни
"Обичам те"!![]()
Actions speaks louder then words .. >.<