.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Град
    sofia

Сам се прецаках май?

Харесвам едно момиче . С нея не ходим официално , но се сваляме усърдно. Обаче аз направих огромна глупост. Бяхме на парти и се бях почерпил доста ,а беше ме обзела някаква страшна носталгия и ми беше адски сдухано и реших да и кажа "Обичам те ". Подчертавам ,че ние даже не сме гаджета . Яко си отрязах крилата сам ,нали?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Сам се прецаках май?

Цитирай Първоначално написано от smith88
    Харесвам едно момиче . С нея не ходим официално , но се сваляме усърдно. Обаче аз направих огромна глупост. Бяхме на парти и се бях почерпил доста ,а беше ме обзела някаква страшна носталгия и ми беше адски сдухано и реших да и кажа "Обичам те ". Подчертавам ,че ние даже не сме гаджета . Яко си отрязах крилата сам ,нали?
    Дам, бил си си шута сам.

Сега, по спокоен ли си?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    In the middle of Nowhere
    Мда..Честито...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

набутал си се доста..
    You can't just leave me. . .

Град
    Paradise
    Може да не е обърнала внимание, ако и тя е била къркана. А тя как реагира?

Град
    sofia
    Стига бе ,толкова ли е зле ??

Бате, ти кво очакваш, да те излъжем ли?! Питаш "сам си отрязах крилата, нали?" и после като ти кажат "да" и ти "ее, стига бе, толко ли е зле?". Аз не съм казвал "Обичам те" на повече от половината си гаджета. Не че са толко много де. Пък ти си й го казал без дори може би да го чувстваш... супер

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Стига бе ,толкова ли е зле ??
    да.. затова се пие по купони, когато момичето което харесваш не е с теб, защото ще и промениш мнението за теб, и ще изрусиш някоя глупост, както ти си направил.
    Когато момиче което харесваш/обичаш/ходиш с нея, тогава трябва да си на сокчета, количка, и 1-2 бири, щото тя като се напие да можеш да си я мачкаш колкото сърце ти иска

Айде успех и дано да е била по-пияна от теб и да не й е направило впечатление

Град
    Инкогнито
    не е станало нищо особено, щом се "зарибявате" е нормално да и казваш мили неща

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от Jesus
    не е станало нищо особено, щом се "зарибявате" е нормално да и казваш мили неща
    Когато се "зарибяват" момче и момиче си казват мили неща от сорта - леле колко си сладка и ако те изям ще хвана диабет, в очите ти виждам всичките звезди, бля, бля, бля..
    а не Обичам те..

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Зависи.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

От кво зависи, "обичам те" не е мила дума...така де, не е САМО мила дума...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ако момичето наистина те харесва и иска да сте заедно това "Обичам те" не е никакъв проблем,но ако за нея това е "временно увлечение" то тогава и без да й го беше казал шанса ти щеше да е нулев

Re: Сам се прецаках май?

Добре де как реагира тя ?? Или си бил толкова пиян, че не помниш Според мен не си направил кой знае какво лошо може много лесно да се избегне с това, че все пак си бил пиян и не си знаел какво си приказвал :P а ако това не ти се стори удачно просто може да и кажеш, че наистина платоническата любов е голяма Има и трети вариант в който ти наистина да я обичаш и да и го докажеш.

Да бе, представяш ли си, днеска с виждат и той казва на момичето, с което се свалят усърдно: "Сори, аз това вчера дето го казах, не го мисля, не е истина"....

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Ако момичето наистина те харесва и иска да сте заедно това "Обичам те" не е никакъв проблем,но ако за нея това е "временно увлечение" то тогава и без да й го беше казал шанса ти щеше да е нулев
    +1
    а и тя може да е била и по пияна и от теб,може въобще да не е чула.

Ако наистина те харесва ще се направи,че не те е чула,обаче те съветва друг път да пиеш внимавай кво говориш,щото може да се получат офти сиуации

Хм, защо повечето от вас мислят, че това е фатална грешка... К`во толков, едвали ще се отдръпне от теб заради една дума..

А за тебе "Обичам те" просто една дума ли е?! За някои си е стряскащо, моля ви се... всеки си има различни виждания, но все пак.

Град
    < 33
    Тфа е мн тъпо Обичам те не се казва на всеки срещнат
    Може да изглежда супер проста думичка,обаче в нея се крият още
    хиляди уникални по себе си думички .. За тфа че ся се моли и тя да е била
    толкова пияна колкото теб и да не и е направило впечатление ,,
    Не можеш да кажеш на момиче , с което се познаваш от няколко дни
    "Обичам те"!
    Actions speaks louder then words .. >.<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми