- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ прецакаха ме!
emi istoriqta mi e slednata.. az sum 6-ti klas momicheto sushto e ot moq klas... Po koleda se bazikahme nishto seriozno na bazik si vikahme obicham te i podobni obache v techenie na vremeto i stanax nai-dobriq priqtel ot momchetata a edin priqtel ot klasa me navivashe da i predloja i che tq sus sig shte prieme az ne mojex togaa da i predloja i togava se namesi edin mnogo tup izpolzvach koito i nabyha glavata s prostotii za men predi si talk po skype sqka vcher do kusno vinagi tq zvaneshe i pisheshe purva a kogato toq tupanar i naxvurli glyposti za men si smeni mnenieto za men veche edvam edvam pishe po skype a kamoli da govoril (upsyrt) taka sega doide sveti valentin podarix i edno mechence s lubovna kartichka i i predlojix a tq direktno bez kolebaniq mi otkaza sus ysmivka na lice.. daje i padnax na kolene pred neq pls ne se smeeite az super mnogo iskam da se polychi... po koleda sushto e spodelila na nai dobrata si priqtelka che sus sig shte stane m/y nas ako i predloja mn iskam da se polychi...help???![]()
![]()
![]()
![]()