- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Честит Рожден Ден на ProstoAz
Днеска нашата колежка ProstoAz има РД и става на 19 годинки :P :P
Аз ти пожелавам всичко най-хубаво на земята, да ти върви във всичко, с което се захванеш; да не се отървеш от любов, внимание и доза късмет![]()
Пожелавам ти успех на матурите, на изпитите и да сбъднеш мечтата си да влезнеш там, където искаш
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Честитих й в скайп, но и тук не пречи. Още веднъж честит рожден ден и дано всичко, което искаш да се сбъдне.
Честит рожден деееееееееен!!Да си жива, здрава, весела, засмяна! Нека късметът, любовта и успехът те следват навсякъде
!
Честит Рожден Ден! Нека всичко, което искаш се сбъдне.
A.D.I.D.A.S.
И аз и пожелавам честит рожден ден и всичко най добро.Здравето и щастието са най важни,пък другото ще си го купи.
Честито, Инче! Здраве! Иии.. позволи ми да се присъединя към пожеланията на miloto_girl4e. Останалото - лично.)
Moderated by slun4ice
т.5 от правилника
Честит Рожден Ден![]()
Ако любовта е море, никога да не намериш бряг!
Ако щастието е магия, никога да не се избавиш от нея!
Ако живота е борба, печели всяка БИТКА!!!
=D>
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Честито, жива, здрава и разбира се много любов![]()
The Spark
Честито и от мен.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Честит рожден, да си жива и здрава, много щастлива и обичана истински![]()
Айде и от менПървоначално написано от sadsad
![]()
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...