.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: помощ

помощ

Здравейте.Вчера правихме секс с приятелят ми и използвахме 4 презерватива,но когато сложихме последния и приятеля ми си извади патката от путката ми презерватива го нямаше.Той се изхфарли когато си извади пишката,но проблема е там че презерватива го няма...възможно ли е да е в путката ми и да не го усещамм?А има ли възможност да съм бременна от онази пред... течност...А и цикала ми сварши в сряда а ние пражихме секс в петак нали няколко дена преди и след цикала са безопасни та има ли възможност да съм бременна и има ли нужда да зимам ескапел?
    ObIcHaM sI bOnBoNcHeToOo MnOy mNoY mNoY {{{p}}}

Значи ако той не е свършил в тоя презерватив където е в тебе не си бременна споко ! .. А относно това да е останал вътре е възможно и ако питаш мене тичай на генеколог !!! БЪРЗО !
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Епа земи си за всеки случай.. те нали за това са ментови за да ги гризкате през ден

По темата: Много си смотана

Цитирай Първоначално написано от Digger
    Епа земи си за всеки случай.. те нали за това са ментови за да ги гризкате през ден

O ти си по - добре .. Какво нападаш веднага .. Може да се случи на всеки пфф .. Тва че няма момичето сексуална култура е друг въпрос .. Учи се с времето !

Бягай да се къпеш и би трябвало да падне презерватива, ако не е в теб къде другаде да е...Щом сте били с презерватив едва ли си забременяла от предсеменната течност,а и щом ти е свършило в сряда, сигурно не си в овулация, ако ти е толкова спечено, направи си тест на 13ти някъде. Не мисля, че има нужда от Ескапел. Въпреки, че и аз да бях щях да спека ....
    A.D.I.D.A.S.

Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Цитирай Първоначално написано от summerlove66

O ти си по - добре .. Какво нападаш веднага .. Може да се случи на всеки пфф .. Тва че няма момичето сексуална култура е друг въпрос .. Учи се с времето !
    АХахаха..ама и ти не си мн по-добре от тея двете...сексуалната култура трябва да я имаш още преди да почнеш да правиш секс...
    Все пак трябва малко отговорност бе, хора...
    Хаха сори ама не ме грее мене , че тя е почнала да прай без да има сексуална култура .. Ама вие не сте хората дето могат да и викат ! .. Дошла е за съвет , за помощ не да я напсувате и да я изплашите още толко .. Опитни сте много всичките .. По цел ден се ровите тука по сайтовете , пишете яко компетентни мнения , а сигурно не сте виждали голо тяло .. Тя ще си реши как , кога , къде и с кой ! .. Щом иска помощ трябва да и дадем някакъв съвет .. Предполагам , че знае , че постъпката и е глупава и без да и го натякваме !!!!!!

Предполагам , че знае , че постъпката и е глупава и без да и го натякваме !!!!!!
    Едва ли момичето нарочно е оставило презерватива в себе си...какво е виновна тя, случва се.
    A.D.I.D.A.S.

Да не се изразих правилно .. Ама това казвам случва се .. Какво я нападат ведната тука "безгрешните" !

Да не се изразих правилно .. Ама това казвам случва се .. Какво я нападат ведната тука безгрешните !
    И аз удрям понякога на критика, ама в случая няма за какво. Винаги ще се намери някой който да каже нещо ....
    A.D.I.D.A.S.

кво я нападаш бе ?не виждаш ли че момичето знае за "безопасните дни" и ползва презерватив и явно се е притеснила и затова е решило да попита за по-сигорно!пф да еба тъпите ви критици само може да напада я си заври тъпите реплики някаде ! преди пускала ли е тема ????? мисля че не е или поне не е за бременност и ескапел че да и говориш за ментови бонбони!!!може би от скоро прави секс ама има някв култура за разлика от други пикли които пишат че не били курви когато в дискотека някои непознат им бутал путката и ги ебал в кенефите!
    По темата:ТИ СИ СМОТАНИЯ !

Е да .. да критикуваш , ама да има вина .. Ся това , че е останал вътре едва ли зависи от нея .. Пък и ако бях на нейното място нямаше да ми е приятно да искам помош от хора , а те да се държат по този начин..

АХахаха..ама и ти не си мн по-добре от тея двете...сексуалната култура трябва да я имаш още преди да почнеш да правиш секс...
    Все пак трябва малко отговорност бе, хора...
    Хаха сори ама не ме грее мене , че тя е почнала да прай без да има сексуална култура .. Ама вие не сте хората дето могат да и викат ! .. Дошла е за съвет , за помощ не да я напсувате и да я изплашите още толко .. Опитни сте много всичките .. По цел ден се ровите тука по сайтовете , пишете яко компетентни мнения , а сигурно не сте виждали голо тяло .. Тя ще си реши как , кога , къде и с кой ! .. Щом иска помощ трябва да и дадем някакъв съвет .. Предполагам , че знае , че постъпката и е глупава и без да и го натякваме !!!!!!
    По-полека с емоциите...
    Не съм й казал с кой да го прави, кога и как или тва дет ти ми казваш...не съм я псувал, но и ти не си човека, който да ми прави сметка кво да пиша...ако искам ше я храня, ако искам гъза ше й лижа...тва е моя работа.А и авторката очевидно е ЯКО КУХА, защото си мисли, че съществуват ходещи презервативи...
    Разберете, че секса не е просто да ви ударят един xyй и готово..четете малко повече на тая тема.

Ама така както ти си правиш каквото искаш така и тя .. Просто иска некъв съет .. Едва ли тва , че ще и викаме ще и помогне .. И за мен - чела съм даже доста повече от това , което трябва за секса .. Така че ;]]

Е да .. да критикуваш , ама да има вина .. Ся това , че е останал вътре едва ли зависи от нея .. Пък и ако бях на нейното място нямаше да ми е приятно да искам помош от хора , а те да се държат по този начин..
    Съгласен съм, тя не е виновна, но...извинявай, ама просто тръгнала е да праи секс без да знае какво изобщо прави...
    Въпроса със забременяването от предсеменната течност е масов ..
    A.D.I.D.A.S.

Съгласен съм, тя не е виновна, но...извинявай, ама просто тръгнала е да праи секс без да знае какво изобщо прави...
    Еми дам съгласна съм .. Но явно си е взела урока вече .. Че не е просто игра ;]]

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Ами, слънце, първо тази течност я викат "предеякулационна течност"...
    Второ, презерватива няма крака, че да избяга и явно е някъде в теб...

От това което си наложи да ти обясня си правя извод, че не си на повече от 10 години...поне като правите секс на по-ранна възраст се образовайте повече на тая тема...
    +10

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си