Като за начало искам да благодаря предварително на всички които ще дочетат темата и ще си изкажат мнението. Всичко започна преди година и нещо когато едно много симпатично момиче ми направи впечатление. Не съм поддържал много контакти с нея защото ходеше с един доста добър приятел но все пак си писахме от време на време. От момента в който скъсаха (преди няколко месеца) до ден днешен си говорим и пишем всеки ден. Сигурен съм, че тя изпитва нещо към мен защото непрекъснато иска да излезем а аз се правя на ударен защото има един доста голям проблем (поне за мен). Запознах се с нея благодарение на момчето с което ходеше. А и винаги съм вярвал в правилото "не излизай с бившите гаджета на приятели" защото знам, че отношенията с приятелите се развалят (от личен опит...). Ако предприема и една крачка бившия й ще разбере 100%, няма да обеснявам как защото не мисля, че е важно. И така сега съм пред дилемата приятел или гадже но най лошото е, че не мога да я забравя а и не искам. Тя ми пише непрекъснато а и не мога да прекарам и един ден без да чуя смеха или гласа й, почти непрекъснато мисля за нея... Моля не пишете глупости, а ако имате проблем с правописа пишете на ЛС.