.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Въпрос към момичетата

Интересно ми как бихте реагирали ако непознато момче, с което се засичате на училище и в автобуса почти всеки ден ви заговори и ви покани на кафе или ви поиска скайпа?
    Тhe rule of god is to live peacefully, but the rule of life is to do whatever you damn well please!

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    emi zavisi ako mi haresa 6te otvurna..ako li ne 6te go ignorna

Cruel Intentions

Град
    somewhere over the rainbow
    Ами...ще го поканя първо да се возим в трамвая или в автобуса заедно за известно време-да го видя що за стока е и после можеби ще излезем.
    Не съм достатъчно смела да излизам с момчета,коитоне познавам.Пък и обичам да се возя в трамвая.Ако на него не му харесва,да си набележи друга.

Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Ами...ще го поканя първо да се возим в трамвая или в автобуса заедно за известно време-да го видя що за стока е и после можеби ще излезем.
    Не съм достатъчно смела да излизам с момчета,коитоне познавам.Пък и обичам да се возя в трамвая.Ако на него не му харесва,да си набележи друга.
    На ескалатора в мола сякаш по романтично
    Тhe rule of god is to live peacefully, but the rule of life is to do whatever you damn well please!

Град
    < 33
    Ако ми харесва ще си дам скайпа , но ако не ...
    Чупка
    Actions speaks louder then words .. >.<

бих си дала skype-a пък после като го поопозная малко,ако ми допадне може и кафе
    Не е нещастно момичето,загубило любовта на един глупак,нещастен е глупакът изгубил последния си шанс да стане човек

Еми,ако е готино бих приела.

Ясно... всичко се свежда до външния вид. Доволен съм. Мси и давайте още отговри.

Град
    Габрово
    Ами ако ми допада на пръв поглед може да си дам skype. После мога да си попишем малко и ако после имам желание може да излязана кафе и т.н.
    Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Не знам какво толкова се правите за един скайп или кафе. В скайпа можеш да го блокираш, а за кафето лошо ли е някой да те почерпи? Проблем става ако е прекалено нахален, но и тогава има начини да се измъкнеш чрез приятел или приятелка.

Re: Въпрос към момичетата

Цитирай Първоначално написано от Prestigi0
    Интересно ми как бихте реагирали ако непознато момче, с което се засичате на училище и в автобуса почти всеки ден ви заговори и ви покани на кафе или ви поиска скайпа?
    Пич, що не й поискаш номера на телефона? Скайп.. винаги ми е звучало тъпо. Така поне най-елементарното, ще похарчиш левче, за да си уредите среща и поне по някъв начин, поне на мен, би ми направило впечатление, ако някое момче предпочита да се обади на момиче, а не да й пише в скайп.

Re: Въпрос към момичетата

Цитирай Първоначално написано от afterforever
    Пич, що не й поискаш номера на телефона? Скайп.. винаги ми е звучало тъпо. Така поне най-елементарното, ще похарчиш левче, за да си уредите среща и поне по някъв начин, поне на мен, би ми направило впечатление, ако някое момче предпочита да се обади на момиче, а не да й пише в скайп.
    Напълно съм съгласен с теб и затова препочитам направи да я поканя на кафе без да ме върти по телефона. Не е за левчето Ама пък не всяко момиче би се съгласило. И затова скайп да си попишем малко, да се опознаем и така.

Зависи от много неща. С приятелка докато пътувахме към училище ни се случи да ни искат скайповете, телефоните, да ходиме на кафе с тях и с цялото си нахалство (след като им бяхме отказали всичко) бяхме поканени за дами на баловете им тази година
    Stay up all night with the stars *

амии,наистина зависи от много неща,ако е сладък и не ходи постоянно след мене,а ме помоли просто да се запознаем и да излезем на кафе,че защо не

Цитирай Първоначално написано от Balmy_I
    амии,наистина зависи от много неща,ако е сладък и не ходи постоянно след мене,а ме помоли просто да се запознаем и да излезем на кафе,че защо не
    Яко

Ако ми хареса и не е прекалено нахален бих се съгласила

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от CuteBaby
    Ако ми хареса и не е прекалено нахален бих се съгласила
    (и ако нямах гадже разбира се )

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ами ако има химия между нас,ще му дам това което е поискал

Нищо против. Аз с един приятел така се запознах. Дори за пръв път се видяхме в тролея де. Тъкмо се разделях с приятеля ми, качих се на тролея и този типаж се премести до мен. Заприказвахме се и му поисках скайпа. Свястно дете излезе.
    Гаджето не ми пречи. Не влагам в запознанствата си с момчета някаква свалка. Предлагам приятелство и туй то.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Дълбините на канала :D
    Оо познато ми е
    Както казаха,зависи дали ме кефи,бих си дала скайпа,не тела

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Оо познато ми е
    Както казаха,зависи дали ме кефи,бих си дала скайпа,не тела
    От де ти е познато . Разкажи.

Aйде, чакам още отговори.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ми ще му дам скайпа кво толкова Ще си пишеме, ако ми харесва може да излезем и на кафенце и така. Но телефона не бих си дала
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    На ескалатора в мола сякаш по романтично
    Ах,мечта..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си