- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към момичетата
Интересно ми как бихте реагирали ако непознато момче, с което се засичате на училище и в автобуса почти всеки ден ви заговори и ви покани на кафе или ви поиска скайпа?
Тhe rule of god is to live peacefully, but the rule of life is to do whatever you damn well please!
emi zavisiako mi haresa 6te otvurna..ako li ne 6te go ignorna
Cruel Intentions
Ами...ще го поканя първо да се возим в трамвая или в автобуса заедно за известно време-да го видя що за стока е и после можеби ще излезем.![]()
Не съм достатъчно смела да излизам с момчета,коитоне познавам.Пък и обичам да се возя в трамвая.Ако на него не му харесва,да си набележи друга.![]()
На ескалатора в мола сякаш по романтичноПървоначално написано от MartyParty
![]()
Тhe rule of god is to live peacefully, but the rule of life is to do whatever you damn well please!
Ако ми харесва ще си дам скайпа , но ако не ...
Чупка![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
бих си дала skype-a пък после като го поопозная малко,ако ми допадне може и кафе![]()
Не е нещастно момичето,загубило любовта на един глупак,нещастен е глупакът изгубил последния си шанс да стане човек
Ясно... всичко се свежда до външния вид. Доволен съм.Мси и давайте още отговри.
![]()
Ами ако ми допада на пръв поглед може да си дам skype. После мога да си попишем малко и ако после имам желание може да излязана кафе и т.н.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Не знам какво толкова се правите за един скайп или кафе. В скайпа можеш да го блокираш, а за кафето лошо ли е някой да те почерпи? Проблем става ако е прекалено нахален, но и тогава има начини да се измъкнеш чрез приятел или приятелка.
Пич, що не й поискаш номера на телефона? Скайп.. винаги ми е звучало тъпо. Така поне най-елементарното, ще похарчиш левче, за да си уредите среща и поне по някъв начин, поне на мен, би ми направило впечатление, ако някое момче предпочита да се обади на момиче, а не да й пише в скайп.Първоначално написано от Prestigi0
Напълно съм съгласен с теб и затова препочитам направи да я поканя на кафе без да ме върти по телефона. Не е за левчетоПървоначално написано от afterforever
Ама пък не всяко момиче би се съгласило. И затова скайп да си попишем малко, да се опознаем и така.
![]()
Зависи от много неща. С приятелка докато пътувахме към училище ни се случи да ни искат скайповете, телефоните, да ходиме на кафе с тях и с цялото си нахалство (след като им бяхме отказали всичко) бяхме поканени за дами на баловете им тази година![]()
![]()
Stay up all night with the stars *
амии,наистина зависи от много неща,ако е сладък и не ходи постоянно след мене,а ме помоли просто да се запознаем и да излезем на кафе,че защо не![]()
ЯкоПървоначално написано от Balmy_I
![]()
(и ако нямах гадже разбира сеПървоначално написано от CuteBaby
)
Ами ако има химия между нас,ще му дам това което е поискал![]()
Нищо против. Аз с един приятел така се запознах. Дори за пръв път се видяхме в тролея де. Тъкмо се разделях с приятеля ми, качих се на тролея и този типаж се премести до мен. Заприказвахме се и му поисках скайпа. Свястно дете излезе.
Гаджето не ми пречи. Не влагам в запознанствата си с момчета някаква свалка. Предлагам приятелство и туй то.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Оо познато ми е![]()
Както казаха,зависи дали ме кефи,бих си дала скайпа,не тела![]()
От де ти е познатоПървоначално написано от aka6a_vamp
. Разкажи.
![]()
Aйде, чакам още отговори.
Ми ще му дам скайпа кво толковаЩе си пишеме, ако ми харесва може да излезем и на кафенце и така. Но телефона не бих си дала
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ах,мечта..Първоначално написано от Prestigi0
![]()