.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Супер фен
    Град
    sofiq

Как да го забравя????

edna godina bqhme zaedno i vse problemi...sno6ti prekali...hora molqqq vi kak da go zabravq????????adski mnogo go obi4am no tova trqbva da spre.ne izdarjam .kak da ne go tarsq da ne mu zvanq>?>>>

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Еми просто не му пиши, щом толкова искаш да не поддържаш контакт с него.
    A.D.I.D.A.S.

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    отговора се намира във въпроса ти..
    как да не му звъниш.. ми как, като не му звъниш.. трудно ли е ?! НЕ... изхарчваш парите в телефона и да искаш и да не искаш не можеш да му се обадиш.. как да не го търсиш, ми лесно, просто не го търсиш.. свикваш с мисълта че всичко е свършило и тръгваш да си търсиш друг обект на който да даваш обич..

Успех.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Как да го забравя????

Цитирай Първоначално написано от gazarka
    edna godina bqhme zaedno i vse problemi...sno6ti prekali...hora molqqq vi kak da go zabravq????????adski mnogo go obi4am no tova trqbva da spre.ne izdarjam .kak da ne go tarsq da ne mu zvanq>?>>>
    Момиче не се оплаквай, има къде къде по трагични случаи от твоя. Приятели, разходки, друго момчета и така. Не мрънкай само.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Nqkude Iz Sofiq

Re: Как да го забравя????

Цитирай Първоначално написано от gazarka
    Казваш все птоблеми и че трябвало да спре...Сигурно обичаш себе си повече от него.Просто не го търси.Прави каквото и да било само да е се сещаш з анего

хората са казали - времето лекува

скриваш си тел. и няма да му звъниш. намираш си постоянно занимание винаги трябва да си заета с нещо. И след няколко дни ще свикнеш без него...

ами просто се прави,че не ти пука,прави се на недостъпна,не му вдигай,ако ти звъни,излизай с приятели и все някога ще го забравиш не става за 1 ден

Цитирай Първоначално написано от DJEB
    хората са казали - времето лекува
    Хората и колко още простотии са казали...

Супер фен
    Град
    sofiq
    men mi e problema da se sdarja da ne zvanq,vmesto toi da mi se moli,az go pravq i vinagi az sum vinovna ne iskam da se 4uvstvam pove4e taka,ne iskam da se izlagam pove4e pred priqteli i vsi4ki

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Почни да сваляш друго момче
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Воля... това ти трябва
    Когато тръгнеш към телефона да му звъниш се сети за това,защо сте се разделили. Самата ти казваш,че ти е писнало да се излагаш пред приятели, ако той наистина държеше на теб нямаше да те е срам пред приятелите ти. Всеки път,когато посегнеш към телефона мисли за всички тези неща. Преди всичко уважавай себе си...
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Отговора си крие във волята - със силна воля ще спреш да то търсиш и да му звъниш. Ако нямаш такава помоли някоя приятелка да те спира като тръгнеш да го търсиш - на мен ми се е случвало даже да ми крият телефона
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си