- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Боя за коса....с какво се чисти?
Не се боядисвам за първи път, но ми кажете с какво да я изчистя от кожа, не от дрехи. Със спирт не е достатъчно, за оцет знам, ама пак не чисти както трябва...
A.D.I.D.A.S.
50 зехтин и жълтък. ( зехтинът да е топъл , не горещ ) , разбъркваш и мажеш върху косата си , стоиш от 1 до 2 часа и ще видиш , че има ефект. Прави се всяка седмица![]()
Envoi moi ! ;]
Не не..... имам предвид след като съм се боядисала и съм се изпала ко кожата...с какво да го изчистя, това е въпросът ...Първоначално написано от Mihailova
A.D.I.D.A.S.
а това защо не хваща боята съм чувал че когато кървиш не ставалоама тя пита за почистване
![]()
Леле, колко сте неадекватни и двамата. Даже се чудя Джизъс кфо прави в женския форум? Проучва новите фон дьо тени ли, какво?
По темата: Аз се чистя обикновено със спирт, обаче пълно изчистване след 1-2 дни става :/ Изведъж май няма как![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Аз чета навсякъде винаги е добре да се обогатишПросто тук ми допада
![]()
Ти се обогатявай, ама престани да пишеш като не знаеш нищо по темата![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Със спирт е най-добре, но както каза Boot пълно изчистване чак след 1-2 дена.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
с шампоан,мокриш някакъв тампон или памук слагаш шампоан и търкаш,веднага се маха...поне при мен
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Боя за коса се чисти от кожата най-добре с пепел от цигари.
Аз съм чистила с балсам за коса и лосион за лице.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.