- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- До кога на сухо?
Преди да правя секс с приятеля ми,минаха 4 месеца.Нямам определен срок,просто когато почувствам,че съм готова,тогава го правя![]()
offline forever!
абсолютно съгласнаПървоначално написано от SoFarSoG00d
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Не се заричам. Просто по принцип ми трябват поне 1-2 месеца да опозная някого и да му се доверя. С първия си приятел бях готова още на втория месец но се случиха доста неща и за това чак след 10 месеца го направихмеПървоначално написано от elavata
Според мен просто трябва да знаеш с кой си лягаш а не мисля че за няколко дни можеш да прецениш даден човек.
никога неможеш да сиб 100%...аз правих секс с приятеля ми на 2рата седмица,ако не се лъжа...заедно сме повече от годинаПървоначално написано от x3eme
![]()
"ше пийме ли сега на баща ти ракийката, тука сега във немотийката, усети ли къде е кирийката..."
ne mislq che za mesec dva shte si sigurna che te obicha az izobshto ne mislq che moga da obikna nqkoi za 1 ili 2 meseca spored men e nujno malko povechko vremeПървоначално написано от mirkisss
po temata predi da tragna s choveka koito sam sega s nego bqh sigurna v nego na 1000% sega veche sme pochti v 4q mesec i az oshte ne sam mu pusnala prosto ne che ne go iskam nz iskah da proverq i nqkoi drugi raboti ..
I'm the one Love me ...
Еми то ти си рещаваш колко да го мъчиш.Моят седя на сухо около година,ама не изсъхна толкова.Хубаво е малко да ги томозим.УСПЕХ!
Не е така,просто исках да кажа че секса има важно значение в една връзка и сближава още повече влюбенитеПървоначално написано от TheBeliever
![]()
определено нямам някакъв срок,който да съм си определила....няма такива екстри като "ще го държа един месец на сухо,за да се уверя че е ТОЙ.."аз съм малко лудетина и съм на принципаче трябва да ми е кеф за да направя нещо,така че мога да легна с някой на първата среща...мога да легна с него и след 2 месеца....определено зависи от човека,от моментното ми настроение....абе има мн неща които на момента могат да ме накарат да легна с някой и такива които да ме накарата да чакам![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Докато и двамата не започнете сами да си подавате взимно знаци, че искате един от друг и бихте си скочили всеки момент
То се усеща, кога е. Щом се питаш - не си готова![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Няма правила. Секса се случва тогава, когато близостта между 2-ма души се развие до там. Може да е след месец, а може да е и след дни. Секс почти веднага обаче може да се възприеме като флирт и да няма шанс за по-сериозни отношения после.
виждам, че някои си казват най-кратки и най-дълги периоди. С първата приятелка го направихме след 6-ия месец, така си решихме, така стана, без много много мислене. С друга пък си се знаехме от 3-4 месеца, но още на първата среща се 'консумирахме' така да се каже... на една пейка в някакво даскало беше (към 4 през нощта).
Само да поясня, за господина преди мен, че не го бях забелязал... с въпросното момиче дори живяхме заедно година и половина, така че не може да се определи като флирт
taka e seks1t e vajen bez nego ne moje,toi moje da zazdravi edna vr1skaПървоначално написано от sladkalady
![]()
a na tova koga da pusne6 na gadjeto si otgovora e kogato si gotova![]()
на сегашното ми гадже му пуснах на първата седмица , а ми беше първия ! може би зависи от човека от ситуацията , но може би поне 1 седмица да мине да видиш на къде вървят нещата
vinagi 6te ima takiva koito 6te iskat da sa s teb samo za da te minat tova zna4i li da se stiska6 1 god samo za da si sig 4e posle tsql jivot 6te ste zaedno
no i edna vruzka nemoje da e glavno sex da sexa e vajen no toi tvqbva da doide estesveno s razvitieto na otno6eniqta vi ne da si legne6 na purvata sre6ta s nqkoi i na sytrinta da se subydi6 sama i ynizena
Лично за себе си мога да твърдя, че ако приятелката ми отказва секс дълго време, ще реша, че си го набавя от другаде и ще си имаме проблеми.
За първи път като ходих с една точно 1 седмица правихме секс у тях и ме заряза... сиг щот свърших за няма и 5 мин ама то нормално като за първи път.Една друга ме държа месец и нещо,имаше една на 1 купон от 1 забивка и сегашната ми приятелка в началото на 2рия месец и сега си ми е супер с нея :P
4-5 meseca moje i poveche....nz kogato se sluchi az do sega ne sum imala sexyalni kontakti.
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Не разбирам защо това трябва да се възприема като целенасочен "тормоз", "тест" или нещо подобно. Момчето е на сухо, ама и момичето е на сухо. На мен ми се струва нормално една двойка първо да мине през един такъв по-невинен и романтичен период на сближаване, опознаване, срещи... С приятелят ми реално правихме секс по-малко от месец (от който 10 дена бяхме тъй или иначе разделени...в пространството) от официалното начало на връзката ни, въпреки че няколко месеца преди това се бяхме гонили, въртяли, тормозили и тн. Познавахме се чудесно, от доста време, аз бях вече адски влюбена в него и му имах огромно доверие. Затова и пожелах да правим секс, бях готова да бъда наистина интимна с него. И въпреки всичко, ако мога да върна времето назад, определено бих изчакала - просто в отношенията преди секса има някаква невинна красота, на която нямах особена възможност да се насладя поради ред причини. И като цяло доста неща от естественото начало на една връзка ми липсваха...Първоначално написано от intotheblue
По тази причина смятам, че при следваща връзка ще изчакам със секса.
Сроковете са за малките при големите няма такива неща или се ебете или не се ебете кви са тия простотий.Ще я чакам аз нея няколко седмици или месец зада ми пусне само щото така мислела че било редно, ми на мене ако не ми хареса секса с нея ко правим.
И после някои момичета се оплакват как ги били зарязали след като правили секс с приятелите си след 1 месец , ми как няма да ги зарежат като нейм е харесало зако да се измъчват .Аз незнам някои човек които ще избяга от секс които му харесва.
Или го правите още първата седмица при първия удобен случай след 2-рата или 3 тата среща или него правите изобщо няма смисал от протакване.Няма време за губене несе знае още колко време ще сте между живите) а и няма да живе е те още 100 живота.
Е ти баш се изцепи...Че сексът ли е най-важното нещо в живота и в една връзка.Колко ограничени могат да са хоратаПървоначално написано от beretta92sd
![]()
аххаха не е секса най-важен но и секса е от значение когато ти е скучно с тоя човек в секса а в другите работи с него ти е добре се някога ще се стигне до раздяла щото просто неси на 100 % щастлив с тоя човек.Неси удовлетворен сексуално от този с които си защото тои можеби е ограничен и повечето неща в секса му се струват противни или неиска да ги прави би то да и за либимия му човек.
Примерно има момичета необичат да правяти свирки нито те да правят харесват 2 пози и туи е . Е как да си щастлив напълно с такава .Дето нищо друго нееопитвала от вагинален секс и когато и кажеш да опитате нещо друго казва необичам без да го е правила никога преди това.
+1Първоначално написано от SoFarSoG00d
![]()