- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Цвета на косата
значи реших да питам бихте ли си боядисали косата ама не червена кафява черна или руса ами някъв друг цвят примерно розовазелена
и т.н. аз НЕ никога
![]()
![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Гласувах, че я боядисвам,ама я боядисвам в черно (със сини оттенъци) ...
A.D.I.D.A.S.
Не, мерси![]()
не вси още неискам да я изгарям![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Нененене.Нито в нормални,нито в ненормални цветове.![]()
Не.Харесвам си цвета на косата.
И аз не се боядисвам,имам малък мерак,но само до там![]()
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
По принцип се боядисвам адски ярко червена и е доста шантав цвят. Била съм и лилава и червено-лилава (мнооого як цвят беше)
Saatana vittu perkele hate crew!
Ами нямам някакъв категоричен отговор.Не я боядисвам всеки месец,но съм експериментирала-първо с части от косата(връхчетата)-оранжеви,розови,сини(но те не станаха),после цялата почти розова,имаше смес от розово и синьо,което доби леко лилави отенъци,върху това сложих розово-и хоп искрящо червено и така.Беше забавно лято донякъде,тогава имаше кофти моменти и си го изкарвах на косата.Сега зимата си правих пак връхчетата цвят между червено и оранжево,но си стана някакъв нюас на червено и така...Скоро може пак да пробвам нещо....А естествената ми коса е тъмно черна,никога черно не съм я боядисвала,но са ме питали дали не го правя.
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
и аз така,щото съм руса и не ме кефиПървоначално написано от sadsad
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Не, но сега мисля да се изрусявам.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Ако имах по-светла коса и ми отиваше, бих сменила почти всички цветове на дъгата. Засега най-много червена, защото знам, че ми отива.
+1Първоначално написано от sadsad
Не,косата ми е кестенява,харесвам цвета си и не искам да я горя толкова рано,един ден,когато започне да ми се появява бяла коса смятам да я боядисам,но до тогава.....
боядисвам я с кънаиначе никога не съм и не бих я направила в розово,зелено и тн
![]()
Никога не казвай никога, но аз не мисля че някога ще се боядисам точно в такива цетове...![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
9ти клас имах розови и лилави кичури, най-голямата ми грешка спрямо косата.Ама беше свежарско![]()
Засега не съм,ама ми е мерак червена коса,но не ярко![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
емм аз един път бях си направила един лилав кичур от едната страна и беше много яко, защото косата ми беше черна и 2та цвята си отиваха, а сега се боядисвам в червено![]()
Ne.Imam maluk merak (kakto kaza nqkoi predi men)da q izsvetlq s nqkolko tona (tq moqta e edna takava tumno kestenqva), no ne iskam da si gorq otsega kosata a i e vseki mesec igra4ka..ta az 6tom za nqkolko tona izsvetlqvane ne moga da se naviq kvo ostana za nqkakuv po 6antaf cvqtNe mislq 4e 6te go napravq nqkoga
![]()
Cruel Intentions
Боядисвам я от кафява на червена , но нищо по драстично