.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Да вреди не вярвам, но съм чувала разни деветини, че носи нещастие.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен
    Град
    sofia
    Най-вероятно някой си е правил гавра с теб

Цитирай Първоначално написано от eple
    да вреди не знам,но определено е грозно
    Мисля, че не съм далтонистка, но ако определено беше грозно не вярвам повечето елегантни бижута да са примерно бяло и жълто злато ..?!? А и няма много голяма разлика в цветовете на бялото злато и среброто.. но все пак наистина си зависи от определения модел нищо лично никой да не се обижда и засяга..
    Love Ickooo

Супер фен Аватара на pinki
    Това са бабешки деветини Но може да навреди на имиджа Мн грозно изглежда
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Цитирай Първоначално написано от bebitooo___
    Мисля, че не съм далтонистка, но ако определено беше грозно не вярвам повечето елегантни бижута да са примерно бяло и жълто злато ..?!? А и няма много голяма разлика в цветовете на бялото злато и среброто.. но все пак наистина си зависи от определения модел нищо лично никой да не се обижда и засяга..
    Виж сега смесено бяло и жълто ЗЛАТО обаче е красиво, но сребърен ланец със златна висулка?! Нещо ...
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Град
    Варна
    Бялото злато и среброто имат разлика във вида си. Аз лично нося бяло злато и адски рядко сребро.
    Envoi moi ! ;]

Супер фен Аватара на galu6a
    нз дали уврежда организма,но съм чевала ,че не хубаво да се носят и двата метала наведнъж или само злато или само сребро

П.П. аз съм за СРЕБРОТО
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

че те ли определят моя вкус?
    тва си е мойто мнение,боли ме за твойто

Цитирай Първоначално написано от pinki
    Виж сега смесено бяло и жълто ЗЛАТО обаче е красиво, но сребърен ланец със златна висулка?! Нещо ...
    nikoi negovori za takava kombinaciq pri men sly4aq e ,4e az si nosq zlatni obici (4) 3 na 1 uxo i tam 1 na dr i na 1 ima syrce na taazi samata + tva sus sas zlatni prysteni i mi podarixa srebyrno lan4e sus kamuk na svaroski- syrce ,a i srebyrna grivna mi podariha i sq kvo da ne si nosq podarucite ?!

Не де носи си ги ама отделно

Град
    Е там...
    ако не можете да направите разлика между бяло злато и сребро
    то вие сте идиоти!!!

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    ако не можете да направите разлика между бяло злато и сребро
    то вие сте идиоти!!!
    nz 6to no zabelqzvam,4e gleda6 samo da nagrubqva6 i ybijda6 ,a ?

аве носете си като искате смесено пхаха дреме ми на мене ама е толкова смешно една фр носи бяло злато сребро и тенекия вс се различава смешно е
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Това че нямаш вкус или пари да си позволиш и двете не ти дава право да обиждаш вие гражданите какво носите ламарини ли ;д а относно темата мисля че не вреди на здравето и е въпрос на вкус дали да се носи или не заедно !!!

Мега фен Аватара на tori
    А ти дигаш теми от прахта...

Ох, археолози...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss Виж мнението
    злато и сребро на 1 е най голямата селяния дето съм виждал...
    Нда, пълен кич..

Голям фен Аватара на pepa97
    Не ,не вреди на организма

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    темата е стара .
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове