- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- злато и сребро на 1
Да вреди не вярвам, но съм чувала разни деветини, че носи нещастие.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Най-вероятно някой си е правил гавра с теб
Мисля, че не съм далтонистка, но ако определено беше грозно не вярвам повечето елегантни бижута да са примерно бяло и жълто злато ..?!? А и няма много голяма разлика в цветовете на бялото злато и среброто.. но все пак наистина си зависи от определения моделПървоначално написано от eple
нищо лично никой да не се обижда и засяга..
![]()
Love Ickooo
Това са бабешки деветиниНо може да навреди на имиджа
Мн грозно изглежда
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Виж сега смесено бяло и жълто ЗЛАТО обаче е красиво, но сребърен ланец със златна висулка?! Нещо ...Първоначално написано от bebitooo___
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Бялото злато и среброто имат разлика във вида си. Аз лично нося бяло злато и адски рядко сребро.
Envoi moi ! ;]
нз дали уврежда организма,но съм чевала ,че не хубаво да се носят и двата метала наведнъж или само злато или само сребро
П.П. аз съм за СРЕБРОТО![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Първоначално написано от bebitooo___
че те ли определят моя вкус?
тва си е мойто мнение,боли ме за твойто
nikoi negovori za takava kombinaciq pri men sly4aq e ,4e az si nosq zlatni obici (4) 3 na 1 uxo i tam 1 na dr i na 1 ima syrce na taazi samata + tva sus sas zlatni prysteni i mi podarixa srebyrno lan4e sus kamuk na svaroski- syrce ,a i srebyrna grivna mi podariha i sq kvo da ne si nosq podarucite ?!Първоначално написано от pinki
Не де носи си ги ама отделно![]()
ако не можете да направите разлика между бяло злато и сребро
то вие сте идиоти!!!
nz 6to no zabelqzvam,4e gleda6 samo da nagrubqva6 i ybijda6 ,a ?Първоначално написано от Darkkiss
аве носете си като искате смесено пхаха дреме ми на мене ама е толкова смешно една фр носи бяло злато сребро и тенекия вс се различава смешно е
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Това че нямаш вкус или пари да си позволиш и двете не ти дава право да обиждаш вие гражданите какво носите ламарини ли ;д а относно темата мисля че не вреди на здраветои е въпрос на вкус дали да се носи или не заедно !!!
Ох, археолози...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
темата е стара .
Hostis Honori Invidia