- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Маски и боя?!
Наскоро си боядисах косата с безамонячна боя, която се отмива след..около 25 измивания.Попринцип косата ми е много тънка и доста рядка, а от 1 2 месеца насам още повече уредя.Бях чула някъде че като си правя маски боята много бързо пада..вярно ли е?! И как мога да си запазя цвета на косата за по-дъго?
А и другото което исках да питам..Каната по- дълготраен цвят ли има от безамонячните бои![]()
![]()
Ne moga mnogo da ti pomogna,no az se boqdisvam s boq,koeto sys sigurnost ima amonqk.Polzvam maska,no ne mnogo chesto i cveta mi ne se otmiva.Mojesh da zapazish cveta kato izpolzvash nqkoi shampoan,balsam za boqdisana kosa-spored men.
A kolkoto do kynata ne sym izpolzvala i neznam kolko dyrji.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
А има ли значение дали си изправям косата...защото аз много често я изправям спреса на 200 градуса![]()
You're singing the songs
Thinking this is the life
And you wake up in the morning
and your head feels twice the size...
Mislq, che nqma, no zashto q izpravqsh chak na 200 gradusa?
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
По принцип от домашните маски за коса боята пада,но все пак кажи с какви съставки е твоята?
А за да запазиш цвета трябва да използваш шампоан и маска за боядисана коса.
Пресата не пречи на цвета,пречи на косата ;]
Еми аз попринцип си правя маски с квото намеря в къщиНай-често яйце, зехтин, мляко, бадемово масло..и други подхранващи...От скоро започнах да използвам и хининова вода след къпане...Сега мисля да си взема тривитаминол, а фризьорката ми препоръча маска със зехтин и лук за сгъстяване на косата...
You're singing the songs
Всички неща,които си изброила свалят боята,включително и Тривитаминола.За зехтина само не съм напълно сигурна,но неговата консистенция е като на бадемовото масло...
Ако държиш да си запазиш боята за по-дълго,но исках подхранване-може да пробваш с някакви ампули или лосион.
МерсиПървоначално написано от Liar
Мисля да мина на кана и просто да се каносвам по-често...поне не ми вреди на косата
![]()
You're singing the songs
Къква е тази маска със зехтин?Първоначално написано от shmatka888
![]()
![]()
Първоначално написано от Dian4ety
Ми настъргваш 1 глава лук и изтискваш сока, прибавяш зехтин..зависи каква ти е дължината на косата.Намазваш си корените на косата, завиваш я с няква торбичка, кърпа или както решиш и стоиш така час-час и половина![]()
You're singing the songs
omg ne iskam da si mislq na kvo 6te zamiri6aПървоначално написано от shmatka888
![]()
Оо да...това е другото..аз същност не съм я пробвала тая маска ама и аз мисля че доста ще миришеПървоначално написано от yozii
![]()
You're singing the songs
Няма ли да пари на очитеПървоначално написано от shmatka888
![]()
![]()
Зависи на каква кана попаднеш.Има и фалшиви.Някои съдържат съставка,която я има и в боите и вреди,но не мога да си спомня как се казвашеПървоначално написано от shmatka888
Между другото нали знаеш че от каната няма отърване,за радлика от боята?
Някой казват че се отмива, други не...незнам я какво да вярвамПървоначално написано от Liar
![]()
You're singing the songs
Аз ти казвам,че не се отмива,и червена и черна съм се правила-не е падала.
А ще хване ли върху боя![]()
You're singing the songs
ми не толкова добре, но като се има предвид че си се мацала с безамонячна може и да е по- лесноПървоначално написано от shmatka888
![]()
П.П. КЪНАТА И БОЯТА НЕ СА ДОБРА КОМБИНАЦИЯ!!!
Къната след боя не хваща. Освен ако не е минало много време и вече пак ти е естествения цвят.
A.D.I.D.A.S.