- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Коя е най-добрата марка лакове
ем хора питам понеже незнам![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
+1 гледам повече цветаПървоначално написано от wu-tang4e
![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Стига цветът да е хубав,марката не ме интересува.Е и да не е някоя където лака да е доста скъп,но цвета,не марката ме интересуват
Без съмнение O.P.I. Но и цената им е хубава (като за лак).
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
+1Wrathchild
Без съмнение O.P.I. Но и цената им е хубава (като за лак).![]()
![]()
Аз също не гледам марката,ако цвета ми харесва. Но като марка най-харесвам лаковете на Перфект и Импала,защото са много трайни и съхнат бързичко... Имат и добри цветове.
Да определено О.Р.I. са много хубави ,но не всеки дава по около 20 лева за лакПървоначално написано от Wrathchild
Иначе като цветове са страхотни и всеки сезон пускат нова колекция с модерните цветове.Аз в момента със със едно сиво(много хубаво) от колекцията им есен-зима 2008
![]()
На Perfect са добри също съм чувала че и Opi били мн хубави![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
ми мойте повечето са на пърфект и бруклин, имам и на селен, ама са отвратителни. Иначе повече от 5лева не ми се дава за лак![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Perfect и Brooklin,аз съм най доволна от тях.
Суетата.Моят любим грях.
И аз съм така,доста рядко слагам лак.Първоначално написано от wu-tang4e
Първоначално написано от galu6a
![]()
Hip hop dance club Bubble Gums
Ми, Perfect, може би и на Avon са много яки <3
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
От тези, които аз съм ползвала на Ейвън най ми харесаха.
П.П. Абе не мога да си представя достатъчно добър лак за 20лв. Сенки и всякаква друга козметика - да, но лак... А или някой там гланц, който е 2мл...![]()
Според мен има значение марката,защото имам такива лакове,които имат супер як цвят,пък като ги лаирам на другия ден са някви олющени и трябва да с лагирвам наново.
И така де..според мен са хубави лаковете на флор мар
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
Miss Sporty![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!