- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Синьо петно - решението?!
Не знам дали е за тук тази тема, но не успях да измисля по-подходящо място.Имам един спрей за тяло на Фрутини с някакви си там плодове вътре и той е леко синкаво-лилав на цвят.И като се напръсках с него си облякох една бяла блузка и тя се изцапа и стана на сини петна.Досега други блузи не са ми се цапали от този спрей, но тази се изцапа и сега не знам с какво д амахна петната.Изпрахме я първо в пералнята и те си седят само съвсем лекично избледняха и досега ги търках и пак ги накиснах в един леген с прах за пране и избледняха още малко, но пак се виждат.Някой може ли да ми каже с какво да ги махна?![]()
Зависи и от праха с какъв я изпра аз си пера дрехите с Ариел и не остават петна
Е ще трябва да те разочаровам..не се махат!И да предупредя всички,че и от Lady Speek 7 остават следи особено на черни дрехи![]()
To infinity and beyond.
Еми ползвай Рексона и няма да имаш петнаА тези сините петна пробвай да ги махнеш с Вениш
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
И аз съм за Вениш, пробвай![]()
На мен ми махна едно голямо мастилено петно
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.