.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Май повече към момчета...!

Предварително се извинявам ако има подобна тема!
    Какъв е най-добрия ви секс? Как ви харесва най-много?
    Жените си имаме бутончета, които ни карат да откачиме, какви (къде) са вишите?
    Питам, защото искам да спа с едно момче, но искам да няма по добър секс от този с мен. Химията я има, но в действията малко нз какво да правя. Споделете вие какво харесвате!

Орална като за начало, целувки по врата,гърдите и другите ерогенни зони. Игра с тестисите, но много нежно. Успех.

виж тук http://www.teenproblem.net/teenid/po...bka/12604.html
    изпробвах някой върху приятеля ми много му хареса
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Прави му свирка като за начало....
    Аз лично обичам да правя орална и това как приятеля ми се гърчи в ръцете ми адски мн ме възбужда и мен....
    Имам самочувствието,че правя супер яките свирки....и се е потвърдило хахаха НО понеже съм К*ЧКА и сексистка (към жените) няма да споделя хитринките си...
    Накарай го да не издържи...да те грабне и подхвърли на леглото и да те чука като подивяло животно.....лудия секс трудно се забравя!
    Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!

Послушай тези 101 съвети, които ти дадоха горе!

Всичките са мноооого яки!

Просто си подбири според ситуацията ви някои, щото не всички са удачни и приложими като за 1 път

И не се притеснявай, щом имаш желание ще се справиш чудесно! Много е важно ти да го искаш и да ти е хубаво, а от там ще ти дойде отвътре и ще направиш така, че и на него д аму хареса
    Успех
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Засмукаи му го много силно
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от CrazyBear
    Аз лично обичам да правя орална и това как приятеля ми се гърчи в ръцете ми адски мн ме възбужда и мен....
    Имам самочувствието,че правя супер яките свирки....и се е потвърдило хахаха НО понеже съм К*ЧКА и сексистка (към жените) няма да споделя хитринките си...
    Накарай го да не издържи...да те грабне и подхвърли на леглото и да те чука като подивяло животно.....лудия секс трудно се забравя!
    Защо не се познаваме с теб

Цитирай Първоначално написано от jambo_bs
    Цитирай Първоначално написано от CrazyBear
    Защо не се познаваме с теб
    Хахах еми не знам....така се е случило,животите ни не са се пресекли....Пък и дори да са....може би не си ми направил впечатление...
    Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!

Град
    Sofia
    Мене свирките мн ми харесват ама нз секи различно.Просто му направи няколко и виж дали ще му хареса

Град
    В сърцата на хората.
    Съгласен съм с оралната.. за начало....Покажи му че си негова и че правиш всичко в леглото за него .... за друго не се сещам, разбери къде и кой точки го възбуждат много!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си