- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Май повече към момчета...!
Предварително се извинявам ако има подобна тема!
Какъв е най-добрия ви секс? Как ви харесва най-много?
Жените си имаме бутончета, които ни карат да откачиме, какви (къде) са вишите?
Питам, защото искам да спа с едно момче, но искам да няма по добър секс от този с мен. Химията я има, но в действията малко нз какво да правя. Споделете вие какво харесвате!
виж тук http://www.teenproblem.net/teenid/po...bka/12604.html
изпробвах някой върху приятеля ми много му хареса![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Прави му свирка като за начало....
Аз лично обичам да правя орална и това как приятеля ми се гърчи в ръцете ми адски мн ме възбужда и мен....
Имам самочувствието,че правя супер яките свирки....и се е потвърдило хахаха НО понеже съм К*ЧКА и сексистка (към жените) няма да споделя хитринките си...
Накарай го да не издържи...да те грабне и подхвърли на леглото и да те чука като подивяло животно.....лудия секс трудно се забравя!
Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!
Послушай тези 101 съвети, които ти дадоха горе!
Всичките са мноооого яки!
Просто си подбири според ситуацията ви някои, щото не всички са удачни и приложими като за 1 път
И не се притеснявай, щом имаш желание ще се справиш чудесно! Много е важно ти да го искаш и да ти е хубаво, а от там ще ти дойде отвътре и ще направиш така, че и на него д аму хареса
Успех![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Засмукаи му го много силно![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Защо не се познаваме с тебПървоначално написано от CrazyBear
![]()
Хахах еми не знам....така се е случило,животите ни не са се пресекли....Пък и дори да са....може би не си ми направил впечатление...Първоначално написано от jambo_bs
Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!
Мене свирките мн ми харесват![]()
![]()
ама нз секи различно.Просто му направи няколко и виж дали ще му хареса
![]()
![]()
![]()
Съгласен съм с оралната.. за начало....Покажи му че си негова и че правиш всичко в леглото за него .... за друго не се сещам, разбери къде и кой точки го възбуждат много!![]()