.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

случвало ли се е да зарежете някой а после да се върнете

главно искам да питам момичетата: случвало ли ви се е да се разделите с приятеля си, да сте сигурни че не искате да сте с него повече ( не ви е изневерил или нещо такова, просто сте поискали да се разделите като мислите че всичко се е изчерпало ), но след време да искате да си го върнете? и след колко време почувствахте липсата му?

благодаря за отговорите

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Ми лично на мен не ми се е случвало. Когато се разделям с неякого това е краят, не искам да се връщам при него. При бивши не се връщам, гледам напред в бъдещето. Всеки един е оставил някакъв красив спомен и си спомням за тях с много топли чувства, но не бих се върнала при нито един от тях. Живота е един и се гледа само напред и нагоре, нама време да поглеждам назад.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Случвало ми се е да се разделям с някого, но не защото мисля, че всичко се е изчерпало, а просто ме е ядосал за нещо - после сме се събирали
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Stara Zagora
    ДА,случвало ми се е. Ходих с едно момче после скъсах с него. След това тръгнахме отново и после пак скъсах с него. Първия път ходихме 3 месеца, втория 4 и бяхме разделени за два

Да.Зарязах го заради друг.Другия заряза мен.Аз бях самотна и се върнах при въпросното момче само колкото да не съм сама обаче се влюбих в него.И после той ме заряза.Извод - всичко се връща.

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от moon_flower
    Да.Зарязах го заради друг.Другия заряза мен.Аз бях самотна и се върнах при въпросното момче само колкото да не съм сама обаче се влюбих в него.И после той ме заряза.Извод - всичко се връща.
    Деа , то цял роман станало :>

Не че съм момиче,но хайде и аз да добавя - случвало ми се е това : В началото на 8 клас се харесахме с една съученичка(впрочем,недейте да ходите с момче/момиче от вашия клас - после кой знае колко време няма да можете да се погледнете,а ако сега започвате гимназия примерно-още по-гадно :>) и тръгнахме.После я зарязах.После пак тръгнахме.И пак я зарязах.И после в края на 8ми клас,към 25 Юни някъде,пак тръгнахме,обаче този път беше различно :> Аз направо я изработих да тръгнем Както и да е - стигна се до свирки,минети,etc....ии по средата на лятото се заебахме И сега пак сме в добри отношения

П.С. едит : по-точно туй бяха няколко забивки ,не толкова ходене...но wHATEver :>

Re: случвало ли се е да зарежете някой а после да се върнете

Цитирай Първоначално написано от azlisum
    главно искам да питам момичетата: случвало ли ви се е да се разделите с приятеля си, да сте сигурни че не искате да сте с него повече ( не ви е изневерил или нещо такова, просто сте поискали да се разделите като мислите че всичко се е изчерпало ), но след време да искате да си го върнете? и след колко време почувствахте липсата му?

благодаря за отговорите
    На едни приятели се случи скоро :P и се събраха отново и се обичат многоо и аз много се радвам за тях :P

Град
    < 33
    Не,не ми се е случвало.За да скъсам с него значи съм убедена ,че повече
    нищо не може да има между нас,омръзнал ми е и т.н .. Кви са тея
    днеска го искам,утре не ..
    Actions speaks louder then words .. >.<

Случвало се е. Но после никога нищо не си е отново същото.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

На мен лично ми се е случвало. И след около 10 мин си го исках отново. Според мен това са някакви моментни състояния. Появяват се периодично.

да,случвало се.

настроението ми траеше не повече от ден. просто явно имах нужда от това,за да бъда сигурна,че го обичам.

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Не , не ми се е случвало . Там където плюя , не лижа
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Град
    isperih
    На Коледа за подарък под елхата!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си