- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ...но аз пак го обичам ;([моля ви прочетете го]
Не знам как така решавате,че обичате някой при положение,че не го познавате...Тва са глупости и то големи.
Това,че ти е интересен и имате общи теми на разговор,не е любов.
Любовта е нещо съвсем различно от твоите представи,като пораснеш ще го разбереш.
Пф. Баси сапунката. Човека е прав - връзка от растояние не е връзка. Какво да правиш ли - порастни на акъл.
Успех!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
+1Първоначално написано от kobrichka
I know I should stop believing ... !
Първоначално написано от aka6a_vamp
Не съм съгласна с това. Имам една приятелка от форума (имена няма да споменавам), при която нещата се получиха по същия начин, въпреки, че разстоянието между тях е много по-голямо. Обичат се двамата, и са готови НА ВСИЧКО за да оцелее връзката им.
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
mi ddz pi6i mu po skaipa 4e si imash priqtel i 4e mn gy ybichash 4e se dyrji mn dobre s tebe
Good girls are maid from sugar and spice.I am med efrom vodka and ice!
незнам дали няма да прозвучи смешно, ама извинявай по чата любов да въртиш и то поне да бяхте от един град, а тоо.... незнам аз харесвам мн момчета или по скоро са ми симпатяги ама обичкам само 1 и то го познаам от 6 години и може би напоследак много се сближихме и за това съжелявам но просто е така ти били трагнала с някой си от созопол например дето ти пише,че те обича ама ти харесваш тоя от бургас или от варна (непомна) е няма да трагнеш с негу я горе главата сигорна съм че има 100 пъти по яки момчета от тоя..![]()
смърт за скайп и всички от сорта.
връзка така не се гради.
Сори ама твойто е глупост НЕ МОЖЕ ДА ОБИЧАШ НЯКОЙ БЕЗ ДА СИ ГО ВИЖДАЛ НА ЖИВО....Не си сгрешила като си му признала кво чустваш,но пак ти казвам ти не го обичаш...привързана си към това да си пишете с него.... Не трябва да съжалява ме за това ,което сме направили, а за това ,което не сме направили...ЧОвека е изкрен казл ти е ,че нищо няма да стане между вас и мисли мн трезво, между вас може да има приятелство...
По-добре си продалжи живота ,без мечти за него ,скоро ще си намерих друг :P
Ае успех... и любов по скайпа от разтояние няма бе хора![]()
![]()
![]()
Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...![]()
В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END