.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Не знам как така решавате,че обичате някой при положение,че не го познавате...Тва са глупости и то големи.
    Това,че ти е интересен и имате общи теми на разговор,не е любов.
    Любовта е нещо съвсем различно от твоите представи,като пораснеш ще го разбереш.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: ...но аз пак го обичам ;([моля ви прочетете го]

Пф. Баси сапунката. Човека е прав - връзка от растояние не е връзка. Какво да правиш ли - порастни на акъл.

Успех!

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    Миличка не искам да прозвучи,като заяждане,но как може да обикнеш някого с когото само си чатите. Обичта е нещо много силно и красиво и според мен определно няма обич между вас. Не съжаляваи, че си му казала, за чувствата ти,ако беше премълчала винаги щеше да се чудиш какво би станало,ако му беше казала. Горе главата и се забавляваи повече не мисли в това дали е било правилно или не... Никога не гледай назад...
    +1
    I know I should stop believing ... !

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Да бе,обикнала го била...просто момчето е зряло,вижда нещата реално и + тва си харесва друго момиче,КОЕТО ПОЗНАВА!

Не съм съгласна с това. Имам една приятелка от форума (имена няма да споменавам), при която нещата се получиха по същия начин, въпреки, че разстоянието между тях е много по-голямо. Обичат се двамата, и са готови НА ВСИЧКО за да оцелее връзката им.
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Град
    plovdiv
    mi ddz pi6i mu po skaipa 4e si imash priqtel i 4e mn gy ybichash 4e se dyrji mn dobre s tebe
    Good girls are maid from sugar and spice.I am med efrom vodka and ice!

незнам дали няма да прозвучи смешно, ама извинявай по чата любов да въртиш и то поне да бяхте от един град, а тоо.... незнам аз харесвам мн момчета или по скоро са ми симпатяги ама обичкам само 1 и то го познаам от 6 години и може би напоследак много се сближихме и за това съжелявам но просто е така ти били трагнала с някой си от созопол например дето ти пише,че те обича ама ти харесваш тоя от бургас или от варна (непомна) е няма да трагнеш с негу я горе главата сигорна съм че има 100 пъти по яки момчета от тоя..

Град
    то не е град,а джунгла...
    смърт за скайп и всички от сорта.
    връзка така не се гради.

Сори ама твойто е глупост НЕ МОЖЕ ДА ОБИЧАШ НЯКОЙ БЕЗ ДА СИ ГО ВИЖДАЛ НА ЖИВО.... Не си сгрешила като си му признала кво чустваш,но пак ти казвам ти не го обичаш...привързана си към това да си пишете с него.... Не трябва да съжалява ме за това ,което сме направили, а за това ,което не сме направили...ЧОвека е изкрен казл ти е ,че нищо няма да стане между вас и мисли мн трезво, между вас може да има приятелство...
    По-добре си продалжи живота ,без мечти за него ,скоро ще си намерих друг :P
    Ае успех... и любов по скайпа от разтояние няма бе хора
    Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...
    В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си