първо ви благодаря предварително..ако сте си направили труда да прочетете написаното
така ..значи с един фр. се познаваме от някъде година и половина ...от нета.Той е от Варна..аз от Бургас.Първоначално не си пишехме мн често и нито мен нито него го беше грижа за това.Бяхме само на "hey/ ko staa/ kak si /kak mina denq ti /..pratimi nqkoq pesen/..dobre ..eto /"но от някъде месец си писахме абсолютно всеки ден и двамата споделяхме мн неща..които дори не сме предполагали че се крият в някой от нас .Беше хубаво .И така аз се привързах към него..до такава степен че го обикнах .Таих го в мен ...до онзи ден в който му писах за да споделя как стоят нещата ..но без да изпадам в подробности за да не се усети че говоря за самия НЕГО той ме посъветва да кажа на въпросното момче ...защото иначе щяло да става по лошо за мен и после каза че и той харесвал някво момиче ..мн як характер имала и му харесвала дрън-дрън при което ми падна камьк на сърцето ..но все пак му казаххххххххххх .. той ми каза че е объркан а на следващия ден ми каза че нямам шанс ..напраоо .. шок от сякъде .Не сме се познавали достатъчно и растоянието щяло само да ни пречи уфффффф май направих грешка като му казах ..ся ми още по гадно .....и само при мисълта че
ХАРЕСВА ДРУГА ми идва да се метна от някъде сгреших ли ?Кфо да правя ...не съм спряла да го обичам ...въпреки че няма да е мой