- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- възможно ли е?
Взимам противозачатъчни Регулон от юни-2007,без пропуснат прием на хапче през цялото време и без голяма разлика в часа на приема-максимум час за целия период,предписани са ми от гинеколог,в момента съм на 18г..Сутринта стана гаф-скъса се презерватива и съм почти сигурна,че попадна малко сперма в мен,приятеля ми уж до извади навреме,но нали е възможно и да не се усети в началото...И така,възможно ли е да съм забременяла ако е попаднала малко сперма в мен въпреки плановата контрацепция?За справка,цикъла ми дойде на 13.02 и следващия се очаква на 13.03.
Ми то не трябва да има проблем , но винаги има възможност![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
6ansa e ni6tojen no vinagi go ima
НЯМА шанс. Щом си на противозачатъчни и количеството сперма е било незначително е напълно безсмислено да се притесняваш. Даже се учудвам, че ползвате презервативи, след като си на хапчета.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Първоначално написано от bebok
Омфг тя редовно зима противозачатъчни! Толкова ли сте зле заеби?! Пффф ! Шанса е нулев! Даже отрицателен, за д ае по-весело! Нали точно затова са противозачатъчните!
Моята братовчедка забременя,когато пиеше противозачатъчни,сега си има детенце,винаги има вероятност.
Омфг тя редовно зима противозачатъчни! Толкова ли сте зле заеби?! Пффф ! Шанса е нулев! Даже отрицателен, за д ае по-весело! Нали точно затова са противозачатъчните![/quote] +1![]()
БлЯя..БлЯ...
Всеки човек е различен,както написах горе,моята братовчедка забременя с противозачатъчни,така че не е гаранция,зависи дали ще свърши в теб,когато е налице висока фертилност,а отвори и форумът бг мама,има доста жени,които вече са мамчета ,независимо,че са пили противозачатъчни.Първоначално написано от ThePainIsReaL
Аз в никакъв случай не съм я съветвала да прави това, което аз съм правила. И не съм малка да не съм изчела всичко за тези хапчета, преди да започна да ги използвам. Факт е , че рискът е малък, но не е нулев. Нито пък има такова нещо като нулев риск.Първоначално написано от SoFarSoG00d
Не мисля обаче, че авторката трябва да се притесява чак толкова, че да се вманячава, при условие, че това й се случва за първи път, че е абсолютно редовна в приема на хапчетата. Шансът, белята да е станала, е повече от минимален, клонящ е към нулата.
А при прием на орални контрацептиви не е необходимо да се подсигурява двойно и с кондоми. Тогава защо ги е пие (освен ако причинава не е здравословна). Ако не иска да поема риск, той да не свършва в нея. Защо човек трябва да е параноичен?
Но както и да е, всеки е свободен сам да реши как да се пази. Важното е да се пази.
И не разбирам защо трябваше да ме упрекнеш, макар и косвено.
Бях прочела поста ти и съм запозната с проблемите на О.К.
Няма нищо...
За съжаление макар и минимален шанс винаги има.
+1Първоначално написано от x3eme
I'm the one Love me ...
+2Първоначално написано от Xrisinka
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Първоначално написано от shokoto91
ako ima veroqtnost 0% ne6to da se sly4i to zaduljitelno se sly4va![]()