.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Тя е танцувала с друг и гаджето й я скъса

hi all,moita best fr.ima edin problem,na4i sno6i bqhme na kypon s neq i nali pihme,qdahme i tamcyvahme,be6e mn qko,tq tancyva6e s edno mom4e,prosto tancyva6e!n6,koi znae,kakvo!tova mom4e opredelno q svalq6e,a tq prosto tancyva6e.Dnes tq kaza na gadjeto si,4e e bilo mn hybavo i t.n. i 4e e tancyvala s tva mom4e, i toi i kazal,4e e sig,4e sa pravili n6 na kypona i 4e nqmalo da se poly4i m/y tqh i i predlojil da skusat,a tq mn si go obi4a i ne iska tova.Pomognete mi,kakvo da q posuvetvam,puk yj toi mn q obi4al

Moderated by slun4ice
    т.7 от правилника
    Постове на латиница ще бъдат трити след 1-ви април

Супер фен Аватара на sladkalady
    Еми по-добре щеше да е нищо да не му казва ,а той ако наистина я обича и й има доверие няма да скъса с нея

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Ебал съм я .. да си търипи последсвията.. като го обича закакво танцува с друго момче.. има си приятел - да танцува с него.. Когато обичаш някой и той те обича трябва да мисли само за него и прочие, а не да търси с кой да танцува..
    Ако аз бях на нейно място на купона щях да седя и да ми е скучно, отколкото да танцувам с друго момче..

Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    е*** съм я .. да си търипи последсвията.. като го обича закакво танцува с друго момче.. има си приятел - да танцува с него.. Когато обичаш някой и той те обича трябва да мисли само за него и прочие, а не да търси с кой да танцува..
    Ако аз бях на нейно място на купона щях да седя и да ми е скучно, отколкото да танцувам с друго момче..
    Не съм съгласна. Какво толкова. Тя просто е танцувала с другото момче.Не е направила нищо лошо.
    Ако приятеля й наистина я обича ще и повярва и ще са си заедно.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Хах приятеля й явно има доста ограничено мислене
    Дано никога нямам приятел като нейния ...

А иначе по темата:Щом се пали от нещо дребно като един танц,значи й няма доверие ... А щом й няма доверие,значи връзката им е обречена
    По-добре да бяга далеч от тоя

Град
    < 33
    Абе бахти простотиите Тя танцувала с тоя и гаджето и
    вече иска да късат,щото нищо нямало да се получи? Омг
    Ама от една страна и тя е зле .. За къв гъз ш' иде да му каже
    "Абе мило,аз снощи пиех и танцувах с един пич " Тъпа раота
    Пък и така като гледам не сте повече от 12 / ако греша поправи ме /
    Едва ли някое нормално момче ще се изрази така Бахти лапешките
    истории
    Actions speaks louder then words .. >.<

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Помогнете,плс

Дали можеш по неграмотно да го напишеш?

Баси идиотщината честно. Да им имам и любовта, честно... Хем я обичал, хем се държи като охлюв. Бе какво се занимавам с глупости. Оправяйте се :Р

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

[quote="vesSynkaa"]Абе бахти простотиите Тя танцувала с тоя и гаджето и
    Ама от една страна и тя е зле .. За къв "задни части" ш' иде да му каже
    истории [/quoс

съгласна! за кво изобщо му е казала?? мн е зле!

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Сигурно му е казала, за да не крие нищо от него. Ама той с неговия мозък

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Аз ако бях момче щях да реагирам по същия начин като него. Все пак хората са различни както и представите им. Неговата представа за връзка явно се различава от нейната.

Град
    На Майната си xD
    ревнив съм ве мамка ви проста грозна ****** и аз съм бил на купони..но стоях и скучаех...даже не пиех алкохол шот ме беше страх да не стане нещо(не че се напивам,но ....).....мацките идваха при мен да ме свалят,аз ги разкарвах....просто тя е прекрасна,и не искам да я изгубя....и кат не разбирате,не ни познавате или нещо подобно си трайте пуберчета грозни....и друго..не съм бил там и нз дали е вярно което казва,но й се доверявам и залагам връзката си с нея на думите й.....

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от MetalL
    ревнив съм ве мамка ви проста грозна ****** и аз съм бил на купони..но стоях и скучаех...даже не пиех алкохол шот ме беше страх да не стане нещо(не че се напивам,но ....).....мацките идваха при мен да ме свалят,аз ги разкарвах....просто тя е прекрасна,и не искам да я изгубя....и кат не разбирате,не ни познавате или нещо подобно си трайте пуберчета грозни....и друго..не съм бил там и нз дали е вярно което казва,но й се доверявам и залагам връзката си с нея на думите й.....
    Какъв е смисъла да ходиш на купон без да се забавляваш?!
    А и ти ако си сигурен в чувствата си към приятелката си няма да се притесняваш,че след няколко чашки може да направиш някоя глупост

Съгласна съм със 3oPuTy
    По темата от мен: Ако Е НЯМАЛО НИЩО ПОВЕЧЕ на купона приятелят и определено не е прав.Като си има приятел не може да се забавлява ли.Един танц нищо не означава - дори не е и флирт.. намало е целувки - тогава за какъв проблем говорим бе мамка му...?

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Еее айде без обиди де! Не стига, че тука хората се опитват да ви помогнат, ми й обиждате... Като не ви познаваме защо сте пуснали темата тука? Ми питайте някой дето ви познава кво да правите тогава
    По темата: Не съдете момичето, че му е казала - и аз не обичам да крия разни неща и после он някой си да подочуе нещо... и още по-зле. Добре е направила, че не е скрила, просто момчето е малко повечко ревниво, но него ще го посъветвам да се постарае да контролира тия емоции, защото няма да свършат добре ако за всяко едно такова незначително нещо се пали и веднага бърза да я къса...
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Трябва малко да си контролира емоциите

Мега фен Аватара на teenems
    с две думи : бахти злетака
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    Paradise
    Ако бях момче и аз щях да се издразня. Сори, ама кво значи тва: той я свалял яко, а тя просто си танцувала?? Ест, че на всяко момче ще му стане неприятно изобщо като някой се сваля на гаджето му, пък камо ли тя да отвръща в някаква степен. Не че е длъжна да седи на едно място и да тъпее. За тва си има приятелки и момчета, които не се надяват да я забият.

Град
    МОЗЪК
    ревнив съм ве......
    ЛЮБОВТА Е СВЪРЗАНА С ДОВЕРИЕТО.

Цитирай Първоначално написано от vesSynkaa
    Абе бахти простотиите Тя танцувала с тоя и гаджето и
    Ама от една страна и тя е зле .. За къв "задни части" ш' иде да му каже
    истории
    А ТИ НА КОЛКО СИ, КАТО СЕ МИСЛИШ ЗА ГОЛЯМА А ? 15 ???
    АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!

Голям фен Аватара на glamouros
    Детска му работа - няма да гадая на колко сте но всеки случай не сте достатъчно зрели, поне по мое мнение!
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Град
    Бургас
    Нямаше ли още една тема , дето момче е зарязал приятелката си , заради танцуване на купон 0.о

едит : а , то т'ва е тя ... My bad

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    е*** съм я .. да си търипи последсвията.. като го обича закакво танцува с друго момче.. има си приятел - да танцува с него.. Когато обичаш някой и той те обича трябва да мисли само за него и прочие, а не да търси с кой да танцува..
    за доверие да си чувал?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    < 33
    Да на 15 съм , но за всеки случай не разсъждавам
    като хората посочени в темата ! НЕ се мисля за голяма ,
    просто мисленето на тея двамцата е точно като на деца от
    детската градинка .. За тфа че тука не опира до тфа аз на колко съм,
    а до тфа че девойката и момчето тряа да започнат да мислят като
    нормални хора , а не като петокласници Сега доволен/на ли си ?
    / отнася се за mozyk /
    Actions speaks louder then words .. >.<

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Ако бях момче и аз щях да се издразня. Сори, ама кво значи тва: той я свалял яко, а тя просто си танцувала?? Ест, че на всяко момче ще му стане неприятно изобщо като някой се сваля на гаджето му, пък камо ли тя да отвръща в някаква степен. Не че е длъжна да седи на едно място и да тъпее. За тва си има приятелки и момчета, които не се надяват да я забият.
    Съгласна съм..
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Прочетох само едно-две мнения по темата и ми се струва, че мислите много детински. Връзката трябва да се гради на доверие, трябва и да има и свобода, а не човек да е ограничен. Това, че е танцувала с някого не значи абсолютно нищо и няма нищо лошо в това. Момичето просто се е забавлявало! Снощи бях в един бар с моят приятел, а през цялото време танцувах с негов приятел. Не ми е правил проблеми, не сме го коментирали.
    You're frozen
    When your heart's not open..

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Наистина много детска история!
    Аз много пъти съм била на купони без моя приятел и винаги съм се забавлявала. За какво съм отишла на този купон-да си седя и да пия ли? На повечето купони винаги има и други момчета и е нормално да потанцуваш с тях. Но танцът си е танц, нищо повече. Наистина могат да станат големи свалки, но само ако и двете страни са съгласни! Всичко си остава там!
    Винаги след някой купон съм разказвала всичко на приятеля ми. Предполагам, че ревнува, но не ми казва нищо, защото ми вярва и знае, че нищо няма да стане!
    Имайте си доверие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си