.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Axe_vs_Sword
    Сигурно му е казала, за да не крие нищо от него. Ама той с неговия мозък
    +1
    ако той я обича и й има доверие няма да го направи на такъв проблем Може би просто не я заслужава

Много прибързани решения взема твоя "приятел" ... според мен той си е чист гъз, само на думи е силен ама както и да е ... Най-дабре късайте и си намери друг, който ще идва с теб по дискотеки!
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Пиете, а пък си пуснала коментар в 8 сутринта .
    Напра'ооо сти са скъсали да пийти
    Така..към темата:
    Този неин приятел явно и няма никакво доверие, щом проваля цялата им връзка за един танц, значи не си стува да е с него!

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Имам пълно доверие на приятеля ми , но също бих изревнувала ако танцува с друга на купон на който аз не присъствам (което няма как да стане ) .Не бих го обвинила ,че са правили нещо на 100% , но да ще изревнувам .
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

И за къв *уй тая патка е танцувала с оня?М?Мале успех желая на гаджетата ви да ви търпят такива мали курви.Някой ше ма сваля мене,аз ще отида да танцувам с него при положение,че си имам гадже.Ми право е момчето да я скъса аз ако бях и 2 шамара щях да и дам бонус.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Да си беше замълчала ..
    Все пак на никого не му е приятно да чуе от гаджето си как вчера на купона е било много яко, как е танцувал с някакво момче/момиче и му е било готино и т.н ..
    Аз не знам дали бих скъсала гаджето си заради нещо такова, но определено би ми станало супер тъпо и гадно ...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Велико Търново
    Според мен приятелят и е чакал тя да направи нещо такова,за да я остави.МОже би е искал да се отърве от нея
    Руса кукличка

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Щом за един танц я къса....Няма и доверие,така че бабно всичко ще се разпадене при тях.За един танц е много тъпо да я къса,нали не е бил там да танцува с него.

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl_4e
    Да си беше замълчала ..
    Все пак на никого не му е приятно да чуе от гаджето си как вчера на купона е било много яко, как е танцувал с някакво момче/момиче и му е било готино и т.н ..
    Аз не знам дали бих скъсала гаджето си заради нещо такова, но определено би ми станало супер тъпо и гадно ...
    Не виждам какъв е проблемът да му каже как е прекарала, какво е правила... Ако в танцът не е имало нищо повече от най-обикновен танц, защо да не му каже? След някой друг ден някой от приятелите им ще му каже, че е танцувала с някакво си момче, ще доукраси историята с всякакви врели-некипели...и накрая ще излезе пък че е скрила. Щом е скрила, значи има какво да крие и тн. Още по-голяма каша. Според мен като смяташ, че не си направил нищо нередно, няма причина да премълчаваш. А ако тя в крайна сметка на е вложила нищо друго в тия танци не виждам защо приятелят й ще се притеснява. Аз предпочитам примерно приятелят ми да ми каже, че на парти е танцувал с еди-кой-си, отколкото после някой друг да ми каже или да видя снимка и да изпадна в размисли "Ама ако не е било нищо притеснително защо не ми е казал? Ама ако не ми е казал това и друго може да има..." Когато няма причина нещо да се премълчава смятам, че трябва да се казва... От там нататък той може да й обясни, че това го кара да се чувства зле, че ревнува, че той го намира за нередно, може да поговорят и тя друг път да се въздръжа от танци с други момчета по партита...

Не че не разбирам момчето. Аз спрях да излизам вечер заради приятеля ми, който всеки път на следващия ден беше сърдит и нацупен. Хем ми казваше "Отивай да се забавлавяш, трябва да излизаш, приятно прекарванее...", хем след това цял ден не ми говори и е кисел. Когато човек сам е готов да се откаже от забавлението си, за да е сигурен, че няма по някакъв начин да застраши връзката си или да рискува да нарани половинката си, естествено очаква същото усилие и от другата страна. Така че със сигурност той има повод сериозно да си поговори с нея...но не виждам причина да се разделят...

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl_4e
    Да си беше замълчала ..
    Не виждам какъв е проблемът да му каже как е прекарала, какво е правила... Ако в танцът не е имало нищо повече от най-обикновен танц, защо да не му каже? След някой друг ден някой от приятелите им ще му каже, че е танцувала с някакво си момче, ще доукраси историята с всякакви врели-некипели...и накрая ще излезе пък че е скрила. Щом е скрила, значи има какво да крие и тн. Още по-голяма каша. Според мен като смяташ, че не си направил нищо нередно, няма причина да премълчаваш. А ако тя в крайна сметка на е вложила нищо друго в тия танци не виждам защо приятелят й ще се притеснява. Аз предпочитам примерно приятелят ми да ми каже, че на парти е танцувал с еди-кой-си, отколкото после някой друг да ми каже или да видя снимка и да изпадна в размисли "Ама ако не е било нищо притеснително защо не ми е казал? Ама ако не ми е казал това и друго може да има..." Когато няма причина нещо да се премълчава смятам, че трябва да се казва... От там нататък той може да й обясни, че това го кара да се чувства зле, че ревнува, че той го намира за нередно, може да поговорят и тя друг път да се въздръжа от танци с други момчета по партита...
    +1
    ako q obicha trqq da i ima doverie, a shtom tq mu e kazala tancuvax s momche toi i e kazala nqma da se poluchi e qsna rabotata spored men v edna vruzka trqq se gradi i na doverie
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    ревността е много гадно нещо ... но уви .. това е просто танц .. но танц-а може да каже и да покаже много неща ... колкото до мацката .. . казваш и " шут-а в г*за и следващия " нито е първия нито е последния
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

връзка без доверие... не е връзка... няма смисъл да продължават... той не й вярва! няма как да стане...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Re: Тя е танцувала с друг и гаджето й я скъса

Цитирай Първоначално написано от byby0202
    hi all,moita best fr.ima edin problem,na4i sno6i bqhme na kypon s neq i nali pihme,qdahme i tamcyvahme,be6e mn qko,tq tancyva6e s edno mom4e,prosto tancyva6e!n6,koi znae,kakvo!tova mom4e opredelno q svalq6e,a tq prosto tancyva6e.Dnes tq kaza na gadjeto si,4e e bilo mn hybavo i t.n. i 4e e tancyvala s tva mom4e, i toi i kazal,4e e sig,4e sa pravili n6 na kypona i 4e nqmalo da se poly4i m/y tqh i i predlojil da skusat,a tq mn si go obi4a i ne iska tova.Pomognete mi,kakvo da q posuvetvam,puk yj toi mn q obi4al

Moderated by slun4ice
    т.7 от правилника
    Постове на латиница ще бъдат трити след 1-ви април
    Нямат си доверие...
    По-добре да се разделят, отколкото да продължават да си пречат.
    Няма нужда да се намесваш и ти, доколкото разбирам си 3 човек, а отношенията са си между двамата. Не са пълноценни, когато се намеси 3, дори с добри намерения.

Re: Тя е танцувала с друг и гаджето й я скъса

Цитирай Първоначално написано от byby0202
    hi all,moita best fr.ima edin problem,na4i sno6i bqhme na kypon s neq i nali pihme,qdahme i tamcyvahme,be6e mn qko,tq tancyva6e s edno mom4e,prosto tancyva6e!n6,koi znae,kakvo!tova mom4e opredelno q svalq6e,a tq prosto tancyva6e.Dnes tq kaza na gadjeto si,4e e bilo mn hybavo i t.n. i 4e e tancyvala s tva mom4e, i toi i kazal,4e e sig,4e sa pravili n6 na kypona i 4e nqmalo da se poly4i m/y tqh i i predlojil da skusat,a tq mn si go obi4a i ne iska tova.Pomognete mi,kakvo da q posuvetvam,puk yj toi mn q obi4al
    Посъветвай я да намали алкохола.

оня хем я сваля.. тя хем танцува с него.. АЗ АКО Съм е за тва да съм я скъсал.. а не просто щот си е танцувала

Град
    Велико Търново
    Мисля, че не е трябвало да му казва..А том щом наистина я обича би трябвало да може да и прости въпреки, че аз не виждам какво толкова е направило момичето..Може той да си е търсил повод да я зареже..В такъв случай няма какво да се направи

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Е щом не е имало нищо друго, не виждам причина поради която да скъса с теб

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Не е трябвало да танцува с това момче , още повече след като то я харесва и се е опитвало да я сваля . Не разбирам , защо я оправдавате , че тя просто се забавлявала , не може ли да се забавлява без да танцува с някое момче

Ако бях момче и аз бих я зарязала...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си