Цитирай Първоначално написано от MetalL
ревнив съм ве мамка ви проста грозна ****** и аз съм бил на купони..но стоях и скучаех...даже не пиех алкохол шот ме беше страх да не стане нещо(не че се напивам,но ....).....мацките идваха при мен да ме свалят,аз ги разкарвах....просто тя е прекрасна,и не искам да я изгубя....и кат не разбирате,не ни познавате или нещо подобно си трайте пуберчета грозни....и друго..не съм бил там и нз дали е вярно което казва,но й се доверявам и залагам връзката си с нея на думите й.....
Еее айде без обиди де! Не стига, че тука хората се опитват да ви помогнат, ми й обиждате... Като не ви познаваме защо сте пуснали темата тука? Ми питайте някой дето ви познава кво да правите тогава
По темата: Не съдете момичето, че му е казала - и аз не обичам да крия разни неща и после он някой си да подочуе нещо... и още по-зле. Добре е направила, че не е скрила, просто момчето е малко повечко ревниво, но него ще го посъветвам да се постарае да контролира тия емоции, защото няма да свършат добре ако за всяко едно такова незначително нещо се пали и веднага бърза да я къса...