- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На Горещия Стол е UnaBletoLoVeU!
По молба на UnaBletoLoVeU я слагам на стола за два дни, защото не иска за седмицаУспех и приятно отговаряне!
снимка?
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
А ти каква искаш да станеш като пораснеш? (представете си го с интонация на малко любопитно до досада момиченце)
от къде си ?!
братя, сестри ?
любима група ?
гадже имаш ли ?
как се казваш ?
хоби ?
какво ще промениш ако имаш възможност в политиката на нашата държава ?
Имаш ли много приятели?
Antes s
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Гарнирани съответно с бира или боза/айрян или неПървоначално написано от spiffo
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
име:
любимо число:
любимо животно:
къде учиш:
любим предмет в у-ще:
любимо местенце:
любима държава/град:
Айде стига за сега..Приятни 2 дни![]()
Sunrise and the new day's breakin' trough
The morning of another day without you
And as the hours roll by
No one's there to see me cry except the sunrise
The sunrise and you...
Мазна баницаПървоначално написано от spiffo
със айрян в събота сутрин .. мммм...
Снимка след като се върна от лекар (= тоест към 11Даже цигари не съм пушила. Не съм и пробвалаПървоначално написано от FockidyFockFock
![]()
ЙоанаПървоначално написано от Balooon
7, защото носи късмет на семейството ми
кучета харесвам, но ме е страх от тях; котките са сладки и ако дават мога да им се радвам (да ги тормозя) с часове, а пък риби мразя, защото всичките, които съм имала умираха много бързо
МГ "Баба Тонка", Русе
литература <3
Преди обичах кея и всичките мънички улички до Дунава, където прекарвах времето си миналото лято с най-добрата си приятелка. Вече не ходя там, защото ми навяват тъжни спомени, тъй като с това момиче вече се отдалечихме заради неща, които и двете искахме онова лято. "СъдбЪ ;D"
Обичам България, сериозно. И всеки ден ми е гадно, защото знам, че нашите ще бъдат адски разочаровани, ако остана д уча тук, а аз толкова искам да се опитам да направя нещо за страната. Харесва ми Германия и бох отишла отново за не знам кой път![]()
Това е подлоПървоначално написано от SWASTIKA
знам само английски и немски отгоре-отгоре :P
Журналистка, въпреки че не знам дали ще успея да се реализирам, имайки в предвид децата на онзи и децата на тази, които си ги бутат измежду редиците на медиите и едва остава място за някой обикновен човек, без родители, роднини в парламента или някъде из вестниците и телевизията.Първоначално написано от afterforever
От РусеПървоначално написано от Jumbie483
Нямам
Нямам нито любима група, нито любима песен, защото постоянно харесвам някоя нова песен, която слушам 3 дни без спиране, омръзва ми и си намирам друга. Харесвам поп, пънк, алтернатив рок и старите хитове. Чалга слушам понякога покрай гаджето у тях или като сме някъде.
Да, имам. От година и 2 месеца
Йоана
Да чистя(донякъде съм сериозно) ;р обичам да си пиша разни неща
Какво бих променила...това не е тема за няколко реда. Като за начало мразя онези турци, които все още ни имат за роби, говорят на езика си на обществени места и очакват от нас да го разбираме. Не харесвам циганите, защото една голяма част от тях концентрират вниманието си само върху възпроизвеждането. Скоро се чудих дали ако имаха пари за презервативи или им раздаваха такива щяха да ограничават броя на децата си в рамките на нормалното. (няма да казвам да имат толкова деца, колкото имат възможност да отгледат, защото реално те и за себе си не могат да се грижат;визирайки не само храната и всекидневните нужди, а и образованието). Предполагам все някой е виждал мненията ми по темите, свързани с държавата и реда и колко много се дразня от безредието, и от факта, че всеки казва, че не може да променя, но всички ние, заедно можем, но никой не се замисля, и не издържам да виждам някакви бабички, които едва ходят със скъсаните си палта, броят жълти стотинки и си купуват хляб, а в същото време някой някъде говори как са увеличили пенсиите двойно. Ами те колко бяха, че сте ги учеличили 2но? 60 лв? И сега са почти 120? А цените колко скочиха. Сякаш нещо са направили като са дали на бедните мизерни пари, които само за тока не стигат. И в същото това време те се возят в адски скъпи коли, купуват си излишни лиготийки и говорят за излишъка в хазната...спирам за сега, че се ядосах, а не трябва, имайки предвид, че съм на лекар за сърцето![]()
[quote=SWASTIKA]Имаш ли много приятели?
Antes s
Бира не искам, картофки..мм...искам тортаПървоначално написано от voLtage
И да, ще те сложа на стола ;p ако съм на кеф шегувам се
![]()
http://www.prikachi.com/files/627394b.jpg
http://www.prikachi.com/files/627395v.jpg - много стара снимка
Поради что искаш да си само 2 дена? :]
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Защото почти никой не ме познава и съответно няма как да се "заяжда" или интересува защо точно такава е гледната ми точка примерно (като при Свастика) и няма смисъл да стоя толкова много ;pПървоначално написано от jghgh
Колко е часа ?![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
17:03![]()
^ъъ такива въобще не гледам, тъй че Мадагаскар![]()