.

Виж резултатите на анкетата: Ползвали ли сте тампони?

Гласували
156. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

67 42,95%
  • Не

82 52,56%
  • Нямам цикъл

7 4,49%
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 97
    Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от Isabelle
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Използвам само тампони,за мен са по-удобни и хигиенични,а и тези с апликатор са супер.
    да.. макар че е много вредно
    Може да имат известна вреда,но пък не обичам превръзки,просто е неприятно-особено лятото,пък и тампонът е по-сигурен,докато на превръзката,не може да разчиташ толкова много.
    Ако спортуваш,дълги часове си на работа или училище,просто е неизбежно да използваш тампон.

Голям фен Аватара на Dollystar
    Цитирай Първоначално написано от Isabelle
    Използвам само тампони,за мен са по-удобни и хигиенични,а и тези с апликатор са супер.
    да.. макар че е много вредно
    Може да имат известна вреда,но пък не обичам превръзки,просто е неприятно-особено лятото,пък и тампонът е по-сигурен,докато на превръзката,не може да разчиташ толкова много.
    Ако спортуваш,дълги часове си на работа или училище,просто е неизбежно да използваш тампон.
    А каква всъщност е вредата, немога да разбера сички казват че има няква вреда ама каква всъщност. Даже май е по-добре така защото после като те отворят ще ти е по-разтегната така да се изразя или по-пластична и няма да те боли толко много

мс

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не съм ползвала и няма да ползвам.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Не съм против, но не ползвам
    Честно казано ме е страх, че ще оплескам нещо при слаагнето..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    и аз така мисля.Струва ми се по-хигиенично,но ме е страх да опитам

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    Вземи си тампони с апликатор,те се поставят доста лесно,не вярвам да има някакъв проблем.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    за сега не съм ползвала тампони и мисля,че в скоро време няма да пробвам,но ако на морето нещо се случи без да се замислям набързо ще разбера как е

Мега фен Аватара на Infinity
    Аз съм детствена и докато съм така,тампони няма да използвам,ноо после мисля,че с удоволствие бих пробвала,защото ми се стурва по-удобно,хигиенично....абе по-добре е според мене.
    To infinity and beyond.

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    Аз съм детствена и докато съм така,тампони няма да използвам,ноо после мисля,че с удоволствие бих пробвала,защото ми се стурва по-удобно,хигиенично....абе по-добре е според мене.
    Това,че си девствена не е проблем,има такива,които са специално създадени за девствени момичета.

Тука в нас имам некви тампони на ОБ в синьо-зелена кутийка на об вътре са 3 има и опътване как се слагат с картинки пише че са об комфорт тва кво ше рече ./ не пише размер/

Ами аз съм девствена и ползвам тампони.Не съм имала никакви проблеми и определено е по удобно от превръзките
    And I don't care about you if you don't care about me !!!

http://www.jivotno.com/wildchild

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Dollystar
    Тука в нас имам некви тампони на ОБ в синьо-зелена кутийка на об вътре са 3 има и опътване как се слагат с картинки пише че са об комфорт тва кво ше рече ./ не пише размер/
    на кутийката някъде не пише ли ''Мини'' или ''normal''...аз О.Б. не съм ползвала и не знам,ама трябва да пише нещо такова

Мега фен Аватара на Infinity
    Това,че си девствена не е проблем,има такива,които са специално създадени за девствени момичета.
    Попринцип съм чувала за тези тампони,но не знам защо мисля,че ще ме е страх да го пухна .
    To infinity and beyond.

Град
    Wonderland
    Попринцип съм чувала за тези тампони,но не знам защо мисля,че ще ме е страх да го пухна .
    И на мен в началото ми беше странно,дори неприятно,затова те съветвам да си вземеш такива с апликатор,няма да имаш никакъв проблем с поставянето,но все пак решението е твое.

И на мен в началото ми беше странно,дори неприятно,затова те съветвам да си вземеш такива с апликатор,няма да имаш никакъв проблем с поставянето,но все пак решението е твое.
    A какво всъщност е апликатор

Град
    Wonderland
    Това представлява тампонът с апликатор:

Тампонът се намира в тази твърда обвивка(наподобяваща картон)отгоре има отвор през,който ще премине тампонът,слага се във входа на влагалището,след това натискаш доланата част,която избутва тампона,така той попада където трябва и както трябва,а е по хигиенично,в смисъл няма никакъв шанс да се изцапаш,а и не попада накриво,защото поставен неправилно е понякога болзенено и доста некомфортно.

Леле изглежда доста сложно смисъл първия път със сигурност ще е гадно и трудно

Град
    Wonderland
    Ами не просто вкарваш тампонът и натискаш доланата чсст,не е сложно спокойно.

Определено ги предпочитам пред превръзките.. много по- удобно е.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Фен Аватара на SilverBrilliance
    Град
    Somewhere ..
    Аз ползвам. Определено ми е по-удобно от превръзките :P

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Никога не съм харесвала превръзките и винаги са ми се стрували супер нехигиенични и неудобни. От няколко години си използвам само тампони и никога не съм имала проблеми с тях.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    Ne sum polzvala za6toto sum devstvena imalo nqkvi po malki tamponi ama kolkoto i da e...nz dali 6te moga da hodq spokoino dokato ima ne6to vutre v men ddz malko me e strax i si karam na dobrite stari prevruzki ;} ALWAYS

хаха..спокойно..девственост та няя нищо общо..
    аз съм твърдо за...толкова са удобни..нищо не усещаш...а превръзката колкото и да е тънка се усеща.. :P
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си