- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво мислите за тампоните ?
Може да имат известна вреда,но пък не обичам превръзки,просто е неприятно-особено лятото,пък и тампонът е по-сигурен,докато на превръзката,не може да разчиташ толкова много.Първоначално написано от Isabelle
Ако спортуваш,дълги часове си на работа или училище,просто е неизбежно да използваш тампон.
А каква всъщност е вредата, немога да разбера сички казват че има няква вреда ама каква всъщност. Даже май е по-добре така защото после като те отворят ще ти е по-разтегната така да се изразя или по-пластична и няма да те боли толко многоПървоначално написано от SoFarSoG00d
![]()
Не съм ползвала и няма да ползвам.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
и аз така мисля.Струва ми се по-хигиенично,но ме е страх да опитамПървоначално написано от tItEufFf
![]()
![]()
Вземи си тампони с апликатор,те се поставят доста лесно,не вярвам да има някакъв проблем.Първоначално написано от tItEufFf
за сега не съм ползвала тампони и мисля,че в скоро време няма да пробвам,но ако на морето нещо се случи без да се замислям набързо ще разбера как е![]()
Аз съм детствена и докато съм така,тампони няма да използвам,ноо после мисля,че с удоволствие бих пробвала,защото ми се стурва по-удобно,хигиенично....абе по-добре е според мене.![]()
To infinity and beyond.
Това,че си девствена не е проблем,има такива,които са специално създадени за девствени момичета.Първоначално написано от cool_doll
Тука в нас имам некви тампони на ОБ в синьо-зелена кутийка на об вътре са 3 има и опътване как се слагат с картинкипише че са об комфорт тва кво ше рече ./ не пише размер/
Ами аз съм девствена и ползвам тампони.Не съм имала никакви проблеми и определено е по удобно от превръзките![]()
на кутийката някъде не пише ли ''Мини'' или ''normal''...аз О.Б. не съм ползвала и не знам,ама трябва да пише нещо таковаПървоначално написано от Dollystar
![]()
Попринцип съм чувала за тези тампони,но не знам защо мисля,че ще ме е страх да го пухнаПървоначално написано от SoFarSoG00d
.
To infinity and beyond.
И на мен в началото ми беше странно,дори неприятно,затова те съветвам да си вземеш такива с апликатор,няма да имаш никакъв проблем с поставянето,но все пак решението е твое.Първоначално написано от cool_doll
A какво всъщност е апликаторПървоначално написано от SoFarSoG00d
![]()
![]()
Това представлява тампонът с апликатор:
Тампонът се намира в тази твърда обвивка(наподобяваща картон)отгоре има отвор през,който ще премине тампонът,слага се във входа на влагалището,след това натискаш доланата част,която избутва тампона,така той попада където трябва и както трябва,а е по хигиенично,в смисъл няма никакъв шанс да се изцапаш,а и не попада накриво,защото поставен неправилно е понякога болзенено и доста некомфортно.
Леле изглежда доста сложно смисъл първия път със сигурност ще е гадно и трудно![]()
Ами не просто вкарваш тампонът и натискаш доланата чсст,не е сложноспокойно.
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Аз ползвам.Определено ми е по-удобно от превръзките :P
Никога не съм харесвала превръзките и винаги са ми се стрували супер нехигиенични и неудобни. От няколко години си използвам само тампони и никога не съм имала проблеми с тях.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Първоначално написано от mysterious93
![]()
хаха..спокойно..девственост та няя нищо общо..
аз съм твърдо за...толкова са удобни..нищо не усещаш...а превръзката колкото и да е тънка се усеща.. :P
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!