.

Виж резултатите на анкетата: Ползвали ли сте тампони?

Гласували
156. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

67 42,95%
  • Не

82 52,56%
  • Нямам цикъл

7 4,49%
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 97
    Голям фен Аватара на Dollystar

Какво мислите за тампоните ?

Знам, че сигурно има много такива теми, но кажете вие какво мислите. Девствено момиче би ли могло да ги използва. Чувала съм че може, но не е преоръчително. Дайте ми съвет от личен опит. Аз обикновенно си ползвам дамски превръзки, но мисля че с тампон ще ми бъде по-удобно.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Ne sum polzvala za6toto sum devstvena imalo nqkvi po malki tamponi ama kolkoto i da e...nz dali 6te moga da hodq spokoino dokato ima ne6to vutre v men ddz malko me e strax i si karam na dobrite stari prevruzki ;} ALWAYS

Cruel Intentions

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Ъ и аз не съм ползвала,щот съм девствена,но мисля че има и такива за девствени.Незнам на мен такова нещо,не мисля че би ми било удобно
    Суетата.Моят любим грях.

Еми то и аз съм девствена ама искам да ги пробвам

Ми някой казват че няма значение дали си девствена или не...и могат спокойно да се използват,ама аз самата не съм много доверчива и затова не ползвам

Каквото и да казват ми се струват нехигиенични тампоните,никога не съм ползвала.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Аз съм девствена и ползвам Не ги знам тия тампони специиално за девствени....аз ползвам Паломита или Евент-от най-малките или нормални

Засега май сички са против мислех че ще е точно обратното

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Аз съм девствена и ползвам Не ги знам тия тампони специиално за девствени....аз ползвам Паломита или Евент-от най-малките или нормални
    Има ли някакво неприятно чувство или дразнене ?

Град
    Wonderland
    Използвам само тампони,за мен са по-удобни и хигиенични,а и тези с апликатор са супер.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Използвам само тампони,за мен са по-удобни и хигиенични,а и тези с апликатор са супер.
    На същото мнение съм. Ползвах ги и като бях девствена. Много бях доволна и тогава. Мои познати - също.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от Dollystar
    e 4ak puk protiv Na men lqtoto sigurno 6te mi se naloji da polzvam..o4ertavat se 2 meseca da ba4kam po moreto (dokato druga godina hodim po 7-8 puti na more..) a ne e rabota s banski i prevruzka no kato cqlo 6tom moga da nosq prevruzki ne mislq da se mu4a s tamponi a i nosq prevruzki ot 2 godini.. i to kato ne mi se e nalagalo da polzvam tamponi ne si davam zor :P a i men sqka6 me pritesnqva posle pove4e vadeneto..dori i da go napuxam i da ne se use6ta posle tva vadene..strax me e da ne ostane vutre

Cruel Intentions

Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    e 4ak puk protiv Na men lqtoto sigurno 6te mi se naloji da polzvam..o4ertavat se 2 meseca da ba4kam po moreto (dokato druga godina hodim po 7-8 puti na more..) a ne e rabota s banski i prevruzka no kato cqlo 6tom moga da nosq prevruzki ne mislq da se mu4a s tamponi a i nosq prevruzki ot 2 godini.. i to kato ne mi se e nalagalo da polzvam tamponi ne si davam zor :P a i men sqka6 me pritesnqva posle pove4e vadeneto..dori i da go napuxam i da ne se use6ta posle tva vadene..strax me e da ne ostane vutre
    Е то не се вади с "голи ръце" има си едно конче с което се издърпва, тва е най-малкия проблем

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    да.. макар че е много вредно

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Да,може.Мини тампоните стават за девствени.Аз използвам тампони и съм доволна.По-хигиенично и удобно ми е.
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Град
    the Savage Garden
    и аз съм девствена и ползвам. ОБ, най-малките и средните са перфектни. в началото може да ти е малко некомфортно, но впоследствие свикваш...даже на моменти са за предпочитане пред превръзки (лятото най-вече) :P

Мда девствена съм и съм много доволна от тампоните нямам никфи проблеми с тях особедно с ОБ. иначе и Евент са добри Даже напоследък повече ползвам тампони отколкото превръзки просто щото ми е по удобно
    Мy heArt тупа-р-лупа fOr yOu(!)(!)(!)

НЯМА тампони за девствени.Има МИНИ тампони,които девствените могат да ползват,защото са малки и удобни.Аз като бях девствена ги ползвах,сега също ги ползвам.
    Много са удобни и е много по-добре да си с тампон,отколкото с превръзка.
    И това не е вярно,че са нехигиенични.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    Bucharest, Romania

Е то не се вади с "голи ръце" има си едно конче с което се издърпва, тва е най-малкия проблем
    E da ama..az 6tom sum devstvena bix polzvala na ob nqkvi mini razmer4eta no kolko vreme 6te me izdurji edno mini tampon4e? edva li mnogo.. prevruzkata si q smenqm prez 3-4 4asa (tq moje da izdurji i pove4e no po princip znam 4e bilo hubavo na 3-4 4asa da se smenq) a s tozi tampon? menstruaciqta mi nito e mnogo silna nito mnogo slaba..po skoro purvite 2 max 3 dena e "normalno" a drugite 2 dena otslabva...

Cruel Intentions

Град
    Bubble Land ((:
    Цитирай Първоначално написано от Sensuality
    Ъ и аз не съм ползвала,щот съм девствена,но мисля че има и такива за девствени.Незнам на мен такова нещо,не мисля че би ми било удобно
    и аз така мисля

Hip hop dance club Bubble Gums

ами ползвах тампони след първия си полов контакт и то от най мъничките и не ми бяха удобни . Но вече ги предпочитам сравнение с превръзките .

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Еми първите няколко пъти ми беше странно...(а докато успея да си го вкарам първия беше най-гадно :Д.....ама как се изразявам ) но не е неприятно...след това не го усещаш.На мен ми е неприятно като ги изваждам...

Девствена съм, но ползвам, но рядко-само лятото и то само първите 2-3 дена, и като съм в къщи съм си с превръзка.

Мега фен Аватара на teenems
    ем аз съм девствена и не съм ползвала ,само с превръзки
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Еми първите няколко пъти ми беше странно...(а докато успея да си го вкарам първия беше най-гадно :Д.....ама как се изразявам ) но не е неприятно...след това не го усещаш.На мен ми е неприятно като ги изваждам...

Много добре си се изразяваш се пак трябва да знам за кво става на въпрос а ако не кажеш така няма как ина4е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си