- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво мислите за тампоните ?
Знам, че сигурно има много такива теми, но кажете вие какво мислите. Девствено момиче би ли могло да ги използва. Чувала съм че може, но не е преоръчително. Дайте ми съвет от личен опит. Аз обикновенно си ползвам дамски превръзки, но мисля че с тампон ще ми бъде по-удобно.
Ne sum polzvala za6toto sum devstvenaimalo nqkvi po malki tamponi ama kolkoto i da e...nz dali 6te moga da hodq spokoino dokato ima ne6to vutre v men
ddz malko me e strax i si karam na dobrite stari prevruzki ;} ALWAYS
![]()
Cruel Intentions
Ъ и аз не съм ползвала,щот съм девствена,но мисля че има и такива за девствени.Незнам на мен такова нещо,не мисля че би ми било удобно![]()
Суетата.Моят любим грях.
Ми някой казват че няма значение дали си девствена или не...и могат спокойно да се използват,ама аз самата не съм много доверчива и затова не ползвам![]()
Каквото и да казват ми се струват нехигиенични тампоните,никога не съм ползвала.
Аз съм девствена и ползвам![]()
Не ги знам тия тампони специиално за девствени....аз ползвам Паломита или Евент-от най-малките или нормални
![]()
![]()
Засега май сички са противмислех че ще е точно обратното
![]()
Има ли някакво неприятно чувство или дразнене ?Първоначално написано от Biskfitka
![]()
Използвам само тампони,за мен са по-удобни и хигиенични,а и тези с апликатор са супер.
e 4ak puk protivПървоначално написано от Dollystar
Na men lqtoto sigurno 6te mi se naloji da polzvam..o4ertavat se 2 meseca da ba4kam po moreto (dokato druga godina hodim po 7-8 puti na more..) a ne e rabota s banski i prevruzka
no kato cqlo 6tom moga da nosq prevruzki ne mislq da se mu4a s tamponi
a i nosq prevruzki ot 2 godini.. i to kato ne mi se e nalagalo da polzvam tamponi ne si davam zor :P a i men sqka6 me pritesnqva posle pove4e vadeneto..dori i da go napuxam i da ne se use6ta posle tva vadene..strax me e da ne ostane vutre
![]()
Cruel Intentions
Е то не се вади с "голи ръце"Първоначално написано от mysterious93
![]()
има си едно конче с което се издърпва, тва е най-малкия проблем
![]()
да.. макар че е много вредноПървоначално написано от SoFarSoG00d
и аз съм девствена и ползвам. ОБ, най-малките и средните са перфектни. в началото може да ти е малко некомфортно, но впоследствие свикваш...даже на моменти са за предпочитане пред превръзки (лятото най-вече) :P
Мда девствена съм и съм много доволна от тампоните нямам никфи проблеми с тях особедно с ОБ. иначе и Евент са добриДаже напоследък повече ползвам тампони отколкото превръзки просто щото ми е по удобно
![]()
Мy heArt тупа-р-лупа fOr yOu(!)(!)(!)
НЯМА тампони за девствени.Има МИНИ тампони,които девствените могат да ползват,защото са малки и удобни.Аз като бях девствена ги ползвах,сега също ги ползвам.
Много са удобни и е много по-добре да си с тампон,отколкото с превръзка.
И това не е вярно,че са нехигиенични.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
E da ama..az 6tom sum devstvena bix polzvala na ob nqkvi mini razmer4etaПървоначално написано от Dollystar
no kolko vreme 6te me izdurji edno mini tampon4e? edva li mnogo.. prevruzkata si q smenqm prez 3-4 4asa (tq moje da izdurji i pove4e no po princip znam 4e bilo hubavo na 3-4 4asa da se smenq) a s tozi tampon? menstruaciqta mi nito e mnogo silna nito mnogo slaba..po skoro purvite 2 max 3 dena e "normalno" a drugite 2 dena otslabva...
Cruel Intentions
и аз така мисляПървоначално написано от Sensuality
![]()
Hip hop dance club Bubble Gums
ами ползвах тампони след първия си полов контакт и то от най мъничките и не ми бяха удобни . Но вече ги предпочитам сравнение с превръзките .
Еми първите няколко пъти ми беше странно...(а докато успея да си го вкарам първия беше най-гадно :Д.....ама как се изразявамПървоначално написано от Dollystar
) но не е неприятно...след това не го усещаш.На мен ми е неприятно като ги изваждам...
![]()
Девствена съм, но ползвам, но рядко-само лятото и то само първите 2-3 дена, и като съм в къщи съм си с превръзка.
ем аз съм девствена и не съм ползвала ,само с превръзки![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Първоначално написано от Biskfitka
Много добре си се изразяваш се пак трябва да знам за кво става на въпрос а ако не кажеш така няма как ина4е![]()