- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво мислите за тампоните ?
Не съм чел тематаи слава богу, но ето ви нещо по нея
![]()
- Скъпи, да си сваля ли очилата?
- Сваляй ги, скъпа...
- А блузката?
- Сваляй, скъпа...
- А полата?
- Сваляй, скъпа...
- А сутиена?
- И него, скъпа...
- А бикините?
- Свали ги, скъпа...
- А тампона?
- Пу, да му... С него трябваше да започнеш ма...
И азПървоначално написано от varnen4e
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Предпочитам тампоните пред превръзките
-Малки-спокойно да ги прибереш в чантичката си и никой да забележи
-Удобни-лесни за поставяне,не се усещат,когато ги поставиш в теб
-Практични-спокойно можеш да си носиш ,каквото бельо искаш(прашки) и каквито дрехи искаш(на някои панталони си личи кога си гащички и даже и превръзката ти прозира
Превръзки ползвам единствено вечер,когато спа,защото не мога да ставам през 3-4часа за да сменям тампона си
+превръзките много лесно се отлепят при мног движение примерно и някой път са много малки и течноста просто се разлива по бельото ти.
от първия ми цикъл досега съм на тампони,а превръзки изключително рядко.
Аз четох някъде,че в България тампони с апликатори не внасяли вече...пък и аз никъде не мога да намеря![]()
![]()
Оо тампоните не ги заменям за нищо, много са удобни , не спарват през лятото![]()
![]()
Уникално удобни са ми.
![]()
Мога да ги слагам със всякакво бельо,докато превръзките ще е трудно да ги сложа с прашки ... Тампоните са номер 1
![]()
![]()
![]()
ПРЕПОРЪЧВАМ ВИ ГИ !!!
![]()
![]()
![]()
и аз съм така, много по-комфортно еПървоначално написано от chelsea
![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
никога не съм ползвала
изглежда страшно![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Дар от Бога са![]()
Много по-удобни,изобщо не се усещат."онези дни" минават незабелязано.И няма такова нещо като тампони за девствени.Аз съм девствена и използвам и нормални и супер, пък определено не съм се отворила.То ако само с един тампон можеше...
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
Мини са супер..ДРУГИТЕ ТЕ УБИВАТ !Готини са от време на време
мен ме страх нз как да ги сложа и после ме дтрах за ваденето абе претпочитам превръзките![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
ползвам тамнони само при много силен цикъл,а марката е винаги О.В.![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Не съм ползвала... но след време може и да ползвам![]()
Ами то май повечето момичета които не са ползвали тва е само защото ги е страх![]()
Kolko vreme izd1rja tampona?Interesno mi e ,ina4e az karam na prevr1zki.
Is everybody going crazy?!?
Практични са, но аз си залагам на превръзките.
И на мене ми се наложи лятоточувствах се като изнасилена после
е смисъл първите 2 пъти като го смених ... и за тези, които си мислят, че ще го усещат - не се усеща, за това е по-удобно
ама наистина първоначално не е мн НЕприятно
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Еми какво да кажа?Може да се използват,ако тренираш или се движиш активно,но не са за препоръчване.
Лятото бях пред дилемата ккупувам си тампони и отивам на плаж,но стоях в супермаркета(исках много да отида защото бях в Германия и нямаше как да го изпусна плажеца)и гледам превръзките гледам тампоните и като почнах да мисля,ами ако кончето се скъса,ако не успея да го напъхам,ако не ми е удобно и накрая си купих превръзки и ходих с превръзка на плаж
,беше без крилца пак на Оуейз,но добре че ми беше и черен банския и нищо не се забелязваше.
![]()
Преди ползвах като вас само превръзки - тампон в мноооого краен случай.. но от 3-4 месеца насам ползвам СМАО тампони - хипер удобни са.. ползвам OB "Super", за един цикъл преспокойно отива една голяма опаковка от 16 тампона.. първите 3 дена ги сменям по 3-4 пъти на ден.. защото ми е силен цикъла тогава.. после може и по 2 пъти на ден, когато вече е намалял.. много е удобно.. не се усеща.. нося си прашки и бял панталон преспокойно.. само в първите дни слагам за всеки случай и по една ежедневна превръзка за прашки и съм перфектна.. мн ми е добре
спокойно, няма да се скъса връзката.. те хората, които са ги правили тия тампони, са помислили за тватака че няма страшно.. и не се чувстваш като "изнасилена" , споко
а да не говорим колко по-практично е и в чантата си можеш да сложиш ако щеш и 5 тампона и пак не заемат място.. а ако сложа 5 превръзки /както съм с малка чанта/, направо ще изскачат като си отворя чантата..
да не говорим коллко много ми запарваха превръзките.. ужасно беше.. повече няма да ползвам превръзки
Ползвам редовно и тампони и превръзки.Първите 2 дни от цикъла ми ползвам само превръзки,после тампони.Ползвам само на Event - Normal,и 1 кутия от 16 тампона си я ползвам 2 месеца без проблеми.
Когато бях девствена съм пробвала да си слагам тампони,но ме болеше и се отказах.
За да сте сигурни, че няма да се скъса кончето, преди да сложите тампона, хванете връвчицата и я дръпнете рязко - в инструкциите така пише.
Аз съм ползвала тампони, но не слагам редовно, защото една приятелка ми каза как нейна позната си навлякла проблеми от постоянното използване на тампони. Аз слагам когато съм на плаж например. Първия път като ползвах, бях девствена и ми беше много трудно да го махна и доста болеше, но сега нямам проблеми.
Първоначално написано от Fortuna
Ми зависи според течението , но попринцип някаде около 7/8h.