Преди ползвах като вас само превръзки - тампон в мноооого краен случай.. но от 3-4 месеца насам ползвам СМАО тампони - хипер удобни са.. ползвам OB "Super", за един цикъл преспокойно отива една голяма опаковка от 16 тампона.. първите 3 дена ги сменям по 3-4 пъти на ден.. защото ми е силен цикъла тогава.. после може и по 2 пъти на ден, когато вече е намалял.. много е удобно.. не се усеща.. нося си прашки и бял панталон преспокойно.. само в първите дни слагам за всеки случай и по една ежедневна превръзка за прашки и съм перфектна.. мн ми е добре
спокойно, няма да се скъса връзката.. те хората, които са ги правили тия тампони, са помислили за тва така че няма страшно.. и не се чувстваш като "изнасилена" , споко а да не говорим колко по-практично е и в чантата си можеш да сложиш ако щеш и 5 тампона и пак не заемат място.. а ако сложа 5 превръзки /както съм с малка чанта/, направо ще изскачат като си отворя чантата..
да не говорим коллко много ми запарваха превръзките.. ужасно беше.. повече няма да ползвам превръзки