- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли в любовта от пръв поглед???
и да и не,но по-скоро не!
Руса кукличка
По - скоро - ДА![]()
Hip hop dance club Bubble Gums
о0о0о да .. съществува .. ! определено съществува .. !
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
ДА!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Лично аз не вярвам в любовта от пръв поглед.Не казвам, че я няма, но просто не съм я срещала и заради това ми звучи абсурдно.Все пак не може да погледнеш някой и вече да го обичаш...Когато погледнеш някой можеш да го харесаш чисто визуално, но за любов.... :X Може да е супер красив, но да е супер смотан.. За да се влюбиш в някой трябва да го опознаеш първо![]()
Не![]()
Първоначално написано от what3ver
+1
Истинската отдаденост се появява само когато имаме едно-единствено желание и чувстваме, че ще умрем, ако не го постигнем...
силно привли4ане да,но не и любов![]()
I can't stop myself from loving you <3
Да! Който не я е изпитвал трудно може да повярва.
да, вярвам
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
мм да! наистина съществува и трудно се излиза от тази "част" !
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Да вярвам![]()
определено вярвам..
преди казвах, че може само привличане, но това бедствие наречено любов от пръв поглед ме сполетя и мен и сега съм малко![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Аз не вярвам.![]()
Нов ник: Cassidy
Всеки ще каже, че не вярва, докато не я изпита![]()
http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П
естествено че вярвам![]()
Съгласна съм...Първоначално написано от Lyubeto
Може някой да ме привлече и да ми е симпатичен на пръв поглед.. но не и да се влюбя без да опозная човека..
![]()
![]()
Вярвам.. защото ми се е случвало...![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!