- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вярвате ли в любовта от пръв поглед???
Да :P
Вярвам в любовта от пръв поглед , макар че за нещастие на мен не ми се е случвало...
Има я ...![]()
![]()
Преди минути се уверих още веднъж колко силна би могла да бъде тя!
любов не ама виж ако малкия голям приятел се се размърда си е привличане...от пръв поглед. В тоя случай се появява ефекта "забивка за една нощ" ама чак любов неможе да е....обичаш някой след като си го гледал 40 години и още сутрин като го видиш нямаш желание да избягаш (респект на възрастните в случая)
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Да, случвало ми се е...
При мен е така.Първия път когато видях приятеля си си помислих колко е сладък и имаше някакво привличане.При него също.А любовта дойде мааааалко по-късно.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Даа вярвам в любовта от пръв поглед
нямам спомени дали съм писала тук, нооо- не, не вярвам.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Максимум тръпка! Но всичко да започне от пръв поглед... BULLSHIT![]()
Да естествено, и веднага след тва влезна да видиш к'во става в teenПървоначално написано от FiRe_LaDy
![]()
![]()
![]()
Всичк ое възможно... и да може да се каже че вярвам...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Може и да я има ама чак любов? Може би силно привличане, тръпка и т.н.. но изведнъж да заобичаш някой, който не познаваш O.o
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
не...всеки си има мнение,но според мен няма такава,защото ти не разменил две приказки с човека и право пламва голяма,страстна любов от пръв поглед...дрън дрънтова с любовта ..ми прилича на сапунка
..но всичко е възможно...може някой да е претърпял такова "явление"![]()
![]()
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
Любов не, по скоро може някой да те привлече и по-късно да се влюбите.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Сексуално привличане - ДА
Любов - НЕ
Иска ми се да вярвам![]()
Суетата.Моят любим грях.