Реших да направя тази тема, за да мога да споделя проблема си и, който реши да даде мнение. Значи работата е следната. Имам си приятел от 10 месеца почти 11 вече. Много си го обичкам много ми е хубаво с него, но последния месец възникна един проблем. Почти всяка вечер сънувам, че му изневерявам с разни момчета. И то изневерите не са само целувки и преградки, а нещо повече. Сметнах, че е правилно да му споделя. Естествено на него не му стана много причтно, но ме разбра, защото все пак това са само сънища.Но последните дни нещата станаха по-сериозни. Преди седмица някъде сънувах, че му изневерявам със собствения му брат, и когато се събудих се почувствах супер гадно. Но не е това главният проблем. Преди 2 вечери сънувах, че съм с най-добрият му приятел (а също и мой приятел) не правихме нищо нередно просто се прегръщахме и се целувахме нищо повече. Странното е, че ми беше много приятно в неговата компания, но не като приятел, а като нещо повече. А още по-интересно е, че мисля, че изпитвам симпатии към това момче и то доста силни. И сега съм много объркана и незнам какво да правя. Не искам да споделям на приятелят ми за последните два съня, за да не го наранявам, но какво да правя с чувствата си те нарастват с всеки изминал ден. А не искам да наранявам човека до себе си.