- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родители
Да,видях,че не.....Просто всеки случай си е индивидуален и едва ли има място за сравнение,просто исках да чуя мнението на тийновете...
Нито искам да се заяждам,така че очаквам и с мен да го правят....
Благодаря за детското ми мислене,всеки има право на мнение и свобода да го изразява.....
Не съм против това родителите,вече разведени,да излизат с определени хора,просто да не се натрапват на децата.Колкото до гаджета,ами аз не съм водила вкъщи,дано и те не го правят.
Явно за да са щастливи родителите,децата трябва да са нещастни...
Самият брак и семейство не ги задължава да бъдат заедно вовеки,но трябва и донякъде да се съобразяват с остатъка от семейството.
Wrathchild,радвам се за теб,намерила си приятел в гаджето на майка си,получила си сестричка,браво!
Но аз искрено не бих желала някакви извън/дори и брачни деца,които да претендират за брат/сестра.Може да звучи сурово,но това е мнението ми,не очаквам някой да приеме,критикувайте си го....
Колкото до средната възраст-това си е факт-масово настъпват разводи и тези уж възрастни хора се вдетиняват и започват да кръшкат,намират си любовници....И заради всичко това пак децата страдат и изтърпяват и срамуват от глупавите им постъпки.
Да не говорим и в такъв момент колко лелки се опитват да използват мъжа,по-скоро парите му и смятат,че заблуждавайки него,другите отстрани са слепи....
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?