- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 18 - 14
Яко сад лоосер ли ще съм, ако тръгна с момиче на 14![]()
![]()
темата е сериозна
The Spark
Зависи какво е момичето, тоест дали има съзнанието на 14 годишно момиче или еволюцията я е застигнала по-рано от останалите. ^^
Че защо да си ?Не трябва да се влияеш от чуждото мнение,
щом се харесвате и искате да сте заедно,възрастта не пречи
/ е да освен в случаите ,когато разликата е над 10 години .. /.
За любовта няма граници , така че не няма да си лузър..
Actions speaks louder then words .. >.<
И къде ще ходите?Сега сериозно: ако смяташ, че имаш за какво да си говориш с момиче на тази възраст...
Определено, но какво от това? Стига да е красива и аз бих се навил да играя ролята на loooooser.
дидо казах ти зависи !но щом я харесваш не му мисли толко тръгвайте
![]()
Oh, beauty is a beguiling call to death and I’m addicted to the sweet pitch of its siren.
sp0red zawisi yt zawisi :P kakw0 iskash ti i kakw0 iska tq....
Всъщност да много загубен ще си..първо на първо като излезнете в компания кво мислиш 4е тя ше идва с тебе ли примерно в диското в 3 презнощта...предполагам 4е си има родители...
2ро: Кво като ти се доебе и тя кво ше се отвори на 14...супер глупаво е тва още пове4е 4е ше го направи зада те задаржи колкото се може пове4е...
Така 4е намери си гадже поне на твоите години![]()
Нали се сещаш че всичките са по батковците , така че мисията се усложняваПървоначално написано от got2Bthe1
Абе какво ти пука, аз ако можех и аз бих си взел 14 годишна![]()
Не съм те питал какво ще правя с 14 годишна нали? Питах дали разлика от 4г. е много, има кво да правим, не се тревожи.Първоначално написано от got2Bthe1
![]()
The Spark
С тоя импулс яко ги зарибяваш е :Д
По темата>Както и другите казаха,ако момичето ти харесва и имате някви общи интереси,теми за разговор и взаимно привличане,вземайте се![]()
Суетата.Моят любим грях.
Има и една на 16... сложна е мойта![]()
![]()
The Spark
Дай едната насам ако искаш и ще те освободя от нея ;]Първоначално написано от 5StaR
По убавата,нея вземайПървоначално написано от 5StaR
![]()
Суетата.Моят любим грях.
ХахаЕми избери едната
![]()
Ама да се придържаме към темата, 4 години разлика е ок начи![]()
До скоро смятах, че е прекалено много![]()
![]()
The Spark
Не е много"За любовта няма граници" хах
![]()
Много е да.И си има граници за всичко, стига с тия клишета.
Колко е границата? 1 година 6 месеца 2 седмици 3 дена?Първоначално написано от plmn
The Spark
Оф, не е много! Има двойки с къде-къде по-голяма разлика в годините,ама са си щастливи хората,нали?? Е, авторът и избраницата няма да ги женим ся, ама кво дрънкаш простотии.
На скоро гледах по ТВ-то една на 19 с някав на 55,36 години разлика![]()
Абе не е голяма разликата, взимайте се![]()
nicolepcd
бих казал че си педофил