- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 18 - 14
4 години са нищо,стига да е достатъчно зряла...Няма от какво да се тревожиш![]()
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
според мен 4 години са си голяма разлика за недоразвити още деца, така да се изразя. Някак странно ми е някаква 14год. "лигла"(щото повечето са такива) да се занимава с едно 18 год. момче, което е с много по-развито и физическо и умствено и психическо състояние. Помисли си има ли смисъл да се занимаваш с нея, е ако е к***а и иска да спи с някой, явно си търси майстора, ама ако е нормално момиче и е увлечена по теб, после като я зарежеш ще има да ревееее. Може малко грубо да се изразявам, ама това си е истината. И аз може да си харесам някой 18 год. ама не бих тръгнала с него, първо защото знам много добре кво ще иска той от мен и второ щото бързо ще ме зареже. Ставала съм свидетел на много мои приятелки, които така по батковците тичкат и после "кво ше прая сега, той ме отряза, той ми каза лигла, той не знам си кво" Айде дано ти дойде ума в главата и да намериш някоя на твоята възраст. И клишето "любовта няма граници" не е за тийнове или да кажем за лица под 18г.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
По принцип не са много. Но така като те гледам и ти не знаеш баш какво искаш...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ем ако се мислиш за такъв и с бабичка да тръгнеш няма да го промениш..Първоначално написано от 5StaR
Въпрос на нагласа, момко.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Да.Ето, че знаеш за кво пусна тема?Първоначално написано от 5StaR
![]()
Зависи от момичето...аз бях на 14 когато тръгнах с приятеля ми,а той на 18 и вече сме заедно година и 7 месеца,много зависи от нея,но и от теб също
Трябва ли да обяснявам, че това беше метафора ?.....Първоначално написано от valdesbg
![]()
![]()
The Spark
5StaR, нищо не ти пречи да пробваш с 14 годишната. Никой не те кара да си я вземеш вкъщи за вечни времена. Ако разбереш, че не си пасвате, късаш с нея и си търсиш късмета другаде.
Късмет!
bla bla bla ne me poznava6 nali, ne davai precenka nad haraktera mi.Първоначално написано от naia
milaaaa znam, principno pitah
The Spark
Защо гледаш годините.И ние с приятеля ми имаме 5 години разлика,но просто мисленето ми е различно,макар да съм на 15 ,разсъждавам добре и знам какво правя където и да отида.Ти се замисли дали това момиче на 14 има достатъчно ум в главата си ,дали се държи сериозно...дали отговаря на изискванията ти или е поредната новопоявила се малка курва на 21-век( нищо лично,само предупреждения
И накрая:
Ако се харесвате-вземайте се![]()
и не я лъжи!,че повечето малки момичета лесно се потдават на мъжките номера
![]()
Руса кукличка
Трябва ли да уточнявам, че аз бях директен? Изрази си проблема адекватно и ще получиш конкретен отговор.Първоначално написано от 5StaR
Dr. Gregory House
Тогава принципно ти отговарям да действаш.Първоначално написано от 5StaR
И аз съм на 14,приятелят ми след няколко месеца става на 18 и бих казала че ни е перфектно с негоХубавото е че учим в 1но у-ще и сме една смяна,така че през цялото време сме заедно,даже понякога петък и събота не излизам с него,а иначе с компанията му проблеми нямам..
What i want is obvious , what i love is unique
Ами пробвай..
Възрастта не е чак толкова важна.И все пак мозъкът и може да е на по-голям човек..или пък на лапе.
[/b]
\Първоначално написано от plmn
/ Мнението ми се препокрива с това на plmn.
С колкото повече постове се сдобива тая тема, толкова повече разбирам, че човек не трябва да се влияе от чуждото мнение. Винаги ще има хора на двата полюса и такива които ще са безразлични.
Изобщо не бива да ти пука от хорското мнение. Не бива да търсиш оценка и одобрение от другите. Най-малкото показва че си нерешителен, и да не споменавам още колко неща. Местиш си го от левия в десния, и толковаПървоначално написано от Milaaaa
![]()
Dr. Gregory House
Щом се харесвате,има ли значение че тя е на 14,а ти на 18.Ако момичето си има и ум още по добре.ХАрвесвате ли се-значи няма нищо лошо да тръгнете.
Още един път някой ще каже ли "за любовта няма граници" , че го забравих :>Първоначално написано от .. DeViL mAy CrY ..
В тоя ред на мисли, защо още съществува темата?
Стана ясно, че няма да помогне с нищо, а по-скоро ще обърка повече 5StaR...
То е станало аксиома - отговаря се на проблема с максимум 1-2 странички и другите 2-3 и повече са за потребителите да се солят взаимно :> И да объркват авторите, да :>Първоначално написано от Milaaaa
да не ти пука бре!!! от някъде се почва, нали? С по малка първо да се научиш да ги омайваш, защото ще ти е по-лесно, па после ще дигаш ренометъраПървоначално написано от 5StaR
![]()
![]()
...
Ако наистина я харесваш изобщо не трябва да се съобразяваш с околните.Пробвай,а пък ако не стане,не стане.Продължаваш напред и това е.Тя не е единственото момиче на този свят,така че...