- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 18 - 14
spox nqma me oburkateПървоначално написано от Milaaaa
Erm az i predi sum imal gadjeta, po-golemiПървоначално написано от 6ibanqka
obu4itelniq proces e nenujen
The Spark
К'во ти пука на колко години е..., щом я харесваш тръгни бе човече![]()
![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Виж сега много си зависи от момичето и доколко тя е пораснала. Но като се има предвит момичетата на тази възраст които познавам не ти препоръчва, не искам да обиждам никоя, просто мои наблюдения и то не за всички!!! Но е доста възможно да сте на различни мнения, настроения и да искате различни неща, което ще доведе до доста спорове и други неща...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
аврора - го големите какички не та ли харесват хич?
че ходиш да зарибяваш момиченца с по 4-5 год. по-малки?!![]()
сМяХ!
Emi vyzrasta ne e vajna ;] Vajnoto e da se obichate :]
JиВеi тАка ч3 дА т3 е SrAм da rAзкAj3ш...,а Да тi 3 keф Da сi SпоmНiш....*
don't tell me - за любовта няма граници,right...Първоначално написано от NiKoLetcHeToO
Зависи дали момичето има акъл на повече или по-малко, но.. и в двата случая - ДА!
Don't tell me what I can or can't do !
Доказано е, че мъжете имат най-голяма нужда от секс в периода 18-20 и няколко години, докато при жените периодът е 30-35. С цялото ми разбиране към индивидуалността на всеки, обаче по мои наблюдение доста от момичетата на 14 чисто и просто нямат физиологична нужда от секс, а се нуждаят и привличат от сълзливи драми с приятелки, разходки в мола и филми от типа "Здрач". Като гледам обаче и ти определено не знаеш какво искаш, тъй че сте поне на един акъл. Вземайте се и поне ще кажеш на компанията, че имаш гадже, ако не друго.![]()
ПП На въпроса ти отговорът ми е да. Нищо лично.
Don't worry, be happy!
е па защо не
БлЯя..БлЯ...
Нищо лошо не виждам...вече е толко често срещана тая комбинация![]()
като почнете с тва какво е доказано , яко смех ме напушва! И общо взето винаги е не верно.Момичетата по-рано се развиват за секс и по-рано им идва критическата ( към, около 50г.), при мъжете е по-късно и по-късно се развиват за секс. Кви ги ръсите само не информирани...Първоначално написано от Bubbly
...
Първоначално написано от Bubbly
Пф ало Враца, не ме познаваш - не ми прави характеристка ок ?
Акъла си ми е достатъчно, ти мъж ли си, че да знаеш дали имам нужда от секс като съм на 18 ? ...
някой мод. да локне темата.
The Spark
..до къде стигнахме?!18 годишни момчета питат,дали ще са "ЯКО САД ЛООСЕРИ" ,ако тръгнат с 14 годишни момичета :О :О :О
Ще използвам от твойтетермини ! ( ОМГ , ОМФГ )!
Най-важното нещо в този живот е - " ДА НЕ ТИ ПУКА ",поне за мен е така!аз претендирам с това мислене ,ако си на 18 и ти пука какво мислят другите за теб ,значи много зле поне за мен
![]()
![]()
![]()
[b] Важното е на теб да ти е гот.
Пи4 един от най добрите ми приятели преди 2 години тръгна със 13 годишна! Верно тя беше леко пълни4ка тогава и не и се ли4еше много много но се пак!!!!!!!!! 13.. и какво да ти кажа сега ве4е ми говорят за сватба и бла бла и бтв за този които каза 4е ако я отвори на 14..тая на 13 ве4е беше отворената УСПЕХ с мацката Джо
![]()
[quote="5StaR"][b]Първоначално написано от Bubbly
Пф ало Враца, не ме познаваш - не ми прави характеристка ок ?
Акъла си ми е достатъчно, ти мъж ли си, че да знаеш дали имам нужда от секс като съм на 18 ? ...
Хубаво като ти нямаш нужда от секс, обаче познавам доста, които имат. Не те познавам, не искам да се правя на велика или да те обиждам, но ми се стори странно да искаш да чакаш девствено момиче да стане готово за секс 1 или 2 години при положение че дори не си сигурен в чувствата си. Ок, разбирам, че си над тези неща. Казах, че сте на един акъл, защото като прочетох въпроса " Яко лузер ли ще съм?" това ми се стори като въпрос на неосъзнато 14-годишно момиче в начало на пубертета, което представа си няма какво иска и умира от страх да не му кажат лузер. Лично мнение.
До 6ibanqka -радвам се, че ме просветли, че момичетат започват да изпитват нужда от секс по рано.Щом казваш, значи наистина си по-информиран от мен, но не можа да ме убедиш с нищо, че мнението ти е по-правилно от моето.
Don't worry, be happy!
vi6 az ne jiveq v bg no tuk kadeto jiveq si e privilegiq da hoi6 s 14 godi6en i mn mom4eta na 16 17 izlizat s 12 13 godi5ni as ne vijdam problem v tva ako ti naistina q obi4a6..............
да не живееш в циганско гето???Първоначално написано от traianat8
..vij kakvo ako se haresvate s momicheto da ne ti puka za mnenieto na ostanalite...vajnoto e ti kak q namirash i dali se vpisva v normite ti za momiche
jelaq ti uspeh v izbora ;]
АКо ще и на 10 да е - като ти върши работа, става.
Ако е грозновата - има си и чалъми за тая работа, чувал, чанта на главата или пък алкохол под шапката и си готов...
Пък за годините - няма страшно, най-много да те съдят за педофилия... но кво ти пука за една присъда.
Завърнах се от АДА, за да превърна живота ти в АД.
Ако е красива и те привлича външно и като човек,защо не?!![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
щом се харесвате вземайте са... ако ти кажа, че познавам едн двойка... тя на 14; той на 24 , но ако видиш момичето... изобщо не можеш да кажеш, че е н 14!!ходят си вече почти годин....
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]