- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- К***А ли съм?
Не знам на какво точно казват к***а?аз съм много влюбчива,мога да харесвам по 5-6 мъже едновременно! така е и сега! Аз сам на 20 г,харесвам един мъж на 39,един на 30 и един на 22! В петък вечерта се видях с този на 22,целувахме се,прегръщахме се,беше мн хубаво!Днес наобя пих кафе с този на 30 г,с него имах нещо повече миналата седмица,не знам дали сте чели предишната ми тема,но и днес ми беше мн хубаво с него,целуваше ме мн нежно! Преди малко се видях с този на 39,бяхме в неговия магазин хранителен,той го затвори и започна да ме обарва навсякаде,целуваше ме страстно и силно! На това ли казвате курва,просто не мога да реша с кой да бъда и с тримата ми е мн хубаво,чувствам се добре но не знамМоля ви пишете коментари
Ами изглежда ми тема като от 12годишна не от 20.... Толкова ли не можеш да прецениш?! И май по-скоро се гордееш със селянията си...
+това не си курва, ако сте се разбрали това да не е обвързващо.
Искаш да се похвалиш,че се занимаваш с доста момчета и думата "курва" за теб е комплимент.Като ти харесва ок,твой си е живота,така ти харесва-така си живей.Просто не разбирам кво те интересува мнението на другите,след като знаеш какво е.
Mi neznam kakva si,ne te poznavam...Oba4e,samo da znae6 - ne ti pro4etoh celiq post,4e mi se vijda dalag,no definiciqta za kurva dosta e promenena naposledak i izopa4ena.6tom daje i malkite pi6lemeta obijdat nalqvo i nadqsno na "kurva",daje ako hvane6 10 4oveka i gi popita6 - "Daite mi definiciq za kurva?",takiva otgovori moje da 4ue6,4e vqrvai mi 6e se otkaje6 ot jivota.Taka,4e ne se samonavivai i naistina ne trqbva da misli6 taka za sebe si,dori i horata okolo teb da ti go kazvat,primerno.Estestveno si4ko si ima granici i trqbva da se nau4i6 da si znae6 mqrkata,no pone opredeli6 li q vednaj,nqma da prekra4va6 liniqta ve4e.
Първоначално написано от angellove
Предложих темата ти за заключване,но ми казаха че била наред.За това и ще отговоря:Според мен си си чиста курва.
P.S Нищо лично.
Аз го казах във 2рия постПървоначално написано от x3eme
Темата не е ли приключена
Ключ
Ауди а3![]()
^^Давай предлагай ме по бързо докато не си е легнал админа.
Хммм не бих казала,че си к*рва,но определено си доста глупава за 20 годишна ... А това,че изпитваш някакво привличане към трима () и то с доста голяма възрастова граница по между си предполагам се дължи на цвета на косата ти и измишльотината,че колкото по-голям е един мъж,толкова по-добре се справя в леглото
![]()
Пффф нещо май лигата взе да ме избива![]()
ubuntu Лягай си бе келеш,той ше ми казва кво да прая.Банален си вече "шефе",застреляй се или си резни вените.Аре махай се,лека ти нощ.
Абе лайнар ти така ли си решаваш проблемите или с хероинче.... по лесно е нали ... и да аз ще ти казвам кво да правиш ясно ли ти !!!!!!!! и не ти искам пожеланието за лека нощ ръгни си го в разпратия ГЪ3EЦ!!!!!Първоначално написано от x3eme
хехехееее на 20 си, а се даржиш като 10 годишно момиче, но разликата е там, че за неговите години е абсолютно нормално да не знае какво точно иска и да се мята от едно нещо на друго, но щом ти е кеф- прави го. Аз лично не бих се радвала да бъда курва и да ми го пише на челото.
да Курва си![]()
Че си куурва,куурва си,ама си проста колкото си искаш...тея тримата те използват да те понамачкат малко и тва е...парцал!
ти си тъпа селска курва!!!що не намериш някои друг ама по възможност по възрастен от 39 ,някаде 55-60бахти боклука пропаднал
![]()
![]()
Авторката на темата и предлагам да не иска мнения за това - да прави ли това, което и харесва, или да прави това, което на друг би му харесвало. Това, че ги върти 3-ма - няма лошо (рано е за женитби), явно не е за изхвърляне. Но най-вяжното е да не я разберат, защото тогава наистина ще и излезне име на курва и няма да я взимат на сериозно!
...
Avtorkata kvo mu misli da hva6ta 22 godi6niq![]()
Cruel Intentions
аз съм сигурен, че ще избере най-дъртияПървоначално написано от mysterious93
blqkПървоначално написано от PiruBloodz
![]()
Cruel Intentions