- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- К***А ли съм?
Да :> КАТО ЧЕ ЛИ , МАЙ , НАЙ-ВЕРОЯТНО , си курва :>
Моите съболезнования :>
тц .. по темата .. всеки има право да си прави каквото си иска .. пък и не си малка .. на 20 години си .. знаеш какво правиш .. като ти харесва да се целуваш всеки ден с различен .. прави го .. никой нищо не може да ти каже или да ти забрани ..![]()
Спри да сънуваш
И все пак за да не е спам ще кажа - ти си абсолютна КУРВА![]()
Първоначално написано от flix
![]()
![]()
![]()
![]()
А веееее шибаняциии гадни,детски задници такива,не знам как може нормален човек да пише тука хаха басиии хората сте вееее муахахахахахххахаха![]()
![]()
![]()
![]()
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mi spored men ne si kurva ama se darjish kato 12 godishnite momicheta ...
I'm the one Love me ...
Ххаахаххаххахаххахахаа лелелеелелелеллелел ... Човек малко да се позабавлява и ще го изкарате за ада бе хора .. И както се казва " Куурва ли ?! .. Не, просто разнообразие " ..
Това , че се е натискала с трима без да е обвързана не я прави куувра .. Колко сте ограничени .. Ллелелелеллеле![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Поне вземай пари да заработиш някой лев,възползвай се от курвенските си качества,една тарифа,ама трябва и касов бон да издаваш!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ама ти освен глупава си била и комплексиранаПървоначално написано от sinoverdose
![]()
Доста ти е ниска културата за 20 годишнаА после се чудя как може да се захващаш с 40 годишен чичко ...
![]()
А щом не ти харесва,че повечето съфорумници те изкарват курва - ми да беше използвала малкото си мозък и да не пускаш тема ...
П.П.Как очакваш да знаеш,как нормален човек може да пише тук,след като явно и ти не си от нормалните?!![]()
![]()
![]()
![]()
Абе курвичката иска да се похвали,че чичовците си падат по нея и е много оборотна,сеа гледа да впечатли малките момиченца![]()
Нали ни искаш мнението бе,скочубро?!
Ами то целия форум ти го каза...нищо лично
Леле жена много си зле.Бахти и работата.Не те виня,защото и аз незнам каква ще съм след 4 години,но май си купва без да се убиждаш.Да харесваш мъж на 39 малко странно-е може ако е някъв супер красавец като холивутите,но едва ли.Иначе толкова да ги въртиш е хипер тъпо и курветинско,ако си мъж по-може,но жена и то млада не.Недей се хаби толкова след някоя година ще приличаш на размазана узряла слива и никой няма да иска да я яде,а по точно да те бе.Съвет,скъпа!СПРИ СЕ!
Не може да се каже че си курва.. поне за сега... но си много "тъпа" за да си на 20г.![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Използвай мозъка си и сама ще си отговориш, че си курва.
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Мислиш ли,че ако имаше мозък щеше да пуска подобни темиПървоначално написано от xplay
.
И аз така мисля. . зряла си ,виж сама кой от тези не те използва и се хвани с негоПървоначално написано от darchu
![]()
Първоначално написано от x3eme
В днешно време всичко може да се очаква.![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
+1Първоначално написано от PiruBloodz
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
случват се и такива неща хохохо![]()
Според мен не си курва , освен ако не си правила секс и с тримата споменати но ако си не искам да те определям като някаква просто имаш проблем който вероятно може да бъде разрешен от психолог ако самата ти не успееш да се справиш с него и да избереш най-подходящия , най-малкото да не лъжеш другите че ги харесваш , обичаш и т.н.
aaa пфффффффффф, само не моли после да бъдете "само приятели" с койт и да е от 3мата, a дали си курва ти как мислиш???![]()
tova e re6enietoПървоначално написано от Rofl4e
![]()