- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- дали ме харесва това момиче
Не мога да разбера дали ме харесва 1 моми4е.В моя клас е.
Тези признаци достата4ни ли са: 1 пат ме хвана за раката , казва ми 4е имам мн яки о4и(сини са) , преграща ме от време на време.Плс хелп
asdfasfasdfasdfasdadsadsfasodifhasoidyhfuaiosudfoi asdfhoasjksahfwaoiononficaoiasoofsdo
Еми само тези неща не бих казала ,че са достатъчни,но щом ти прави комплименти и те прегръща може и да изпитва нещо към теб![]()
Че аз това го правя с всичките ми близки приятели ...![]()
Е не им правя комплименти,но редовно си ги прегръщам,казвам им,че си ги обичам и т.н. ...![]()
И все пак може и да те харесва,може просто да те чувства като близък приятел ... Всичко е възможно![]()
Има симпатии към теб,то е очевадно,но за нещо повече......
позчакай и ще разбереш.....
може да те намира за симпатичен или да те харесва ,или да се зарибява ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Първоначално написано от 3oPuTy
+1 :P
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Не искам да съм лош пророк, но според мен момичето не изпитва нищо повече от приятелски симпатии.
спокойно, приятели сте... само те ебава, не се притеснявай
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
Ам аз треа съм влУбен в половината ми приятли тогава... Човек, стегни се, и гледай по сериозно. А и излез от филма!Първоначално написано от prisonerprisoneeer
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Може и да те изпробва дали ти я харесваш ...![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
ами да и аз така...Първоначално написано от 3oPuTy
[бLонDi] ~~> ``w бiренiте fъsтъци най-мNоgо оbiчам бiрата``
Малко ме съмнява, ама не знам...
nicolepcd
Започни и ти да се държиш като нея.На комплимента отговаряй с комплимент,после като свикне - ти започвай пръв с комплиментите и така ще стане по-ясно...![]()
ти луд ли си беТо и аз имам една съученичка , дето нон-стоп ме прегръща и ме целува по бузата , е к'во :> Да не би да ме харесва
![]()
не ти си и приятел сигурно си и забавен и някви такива глупости...
3oPuTy написа:
Че аз това го правя с всичките ми близки приятели ... Very Happy
Е не им правя комплименти,но редовно си ги прегръщам,казвам им,че си ги обичам и т.н. ... Very Happy
И все пак може и да те харесва,може просто да те чувства като близък приятел ... Всичко е възможно
da...i az taka..
No moje i da izpitva neshto kym teb..izchakai i shte razberesh :]
shadow4e
На мнението, което си си харесал да цитираш, горе в дясно има бутон "цитирай", изглежда по-пригледно.
JиВеi тАка ч3 дА т3 е SrAм da rAзкAj3ш...,а Да тi 3 keф Da сi SпоmНiш....*
Ние да не сме му в главата,очакваш да ти кажем ли..иди го питай![]()
Иска ми се да излетя като птичка,
иска си и се да отида там някъде..
Някъде дето човек не се връщал..
Ах,как не мога сега е рано..
НЕ те харесва.
Някой просто така привличат внимание. Тия дето харесват не ти се хвърлят да те прегръщат, щот' ги е страх да не ги облъснеш.
Don't tell me what I can or can't do !
Флиртува![]()