- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ДА или НЕ
значи на 13 сам момче и имам 1 запитванеоколо к**а ми има напрао гора
но несмея и незнам как да да я махна
до някаде искам но донякаде не даите някав съвет
плс ако спестете коментарите за правописа
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Mahai si4ko brat,tva e moitYYYY savet4e![]()
![]()
P.S - Chestita vi Baba Marta![]()
Първоначално написано от angellove
Намали космите със ножичка,след това ги обръсни със бигче или се намажи с крем за обезкосмяване.Повтаряй процедурата щом пораснат достатъчно,че да те притесняват пак.
hora 1 vika da 1 neaz to4no tova pitam
da ili ne ako da kak 6toto az sam dobar v krakata no v racete gola voda
maika mi ima nekaf takaf krem nai mn da go zema da vida v neta kvo se prai i da deistvam![]()
И ти ли като оня на 12 имаш сериозно гадже и мислиш да правиш секс скоро време та се интересуваш толкова живо?![]()
![]()
![]()
![]()
Можеш да махаш със ножица, машинка за подстригване, кола маска, самобръсначка и разбира се - пинсета.![]()
![]()
ne spoko ne sam 4ak tolko poludqlsznam kak staat bebetata no ne iskam da go pra o6te dreben sam
i o6te 4 5 godini svoboda iskam
Mажеш се със него,стоиш десетина минути и после ги махаш със едно като четчица,то си е в кутишката с кремчето.Но първо ги подкъси със ножичка иначе няма да направиш нищо.Първоначално написано от DiSpo
kak si znae6 4e si ima tam nekvi gabi4ki ili i az nz![]()
Пф...аз веднъж пробвах така да си махна космите по краката...намазах се ... стоях 10-15 минути, и за моя изненада като почнах да търкам с четчицата НИЩО не падна.Явно космите ми са некви специални, неподатливи към тая химия.Първоначално написано от x3eme
![]()
![]()
![]()
самобръсначка
Щом не си сигурен още дали искаш да ги махнеш или не ... Ми просто ги подстрежи късичко и готово
А и ми се струва,че ако се опиташ да ги махнеш с бикче ще се порежешНе знам ... Може и да греша,но ми се струваш доста неопитен с тези работи и ...
![]()
Отиди на фризьор!
или горелката![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Първоначално написано от DiSpo
тва че правиш секс не означава че трябва да имаш бебеа мислиш че на 17 18 ще искаш да имаш бебе ли ?? пф
трябва да се прави безопасен секс това е гаранция че няма да имате бебе а не че ще си по голям и ако не си отговорен...винаги се случват гафове дори и на 30...
Не мисля че е имал тва впредвидПървоначално написано от Xrisenceto
![]()
[quote="x3eme"]Mажеш се със него,стоиш десетина минути и после ги махаш със едно като четчица,то си е в кутишката с кремчето.Но първо ги подкъси със ножичка иначе няма да направиш нищо.[/bПървоначално написано от DiSpo
не забравяй,че това е депилатуар(крем) и преди да се ползва в/у по-чувствителни места се прави тест(на сгъвката на ръката),ако се зачерви или сърби,значи кожата ти е алергична и нетрябва да го ползваш![]()
"ше пийме ли сега на баща ти ракийката, тука сега във немотийката, усети ли къде е кирийката..."
Подстрижи максимално с ножица,след това използвай бръзначка или депилиращ крем,ако използваш кола маска или епилатор ще е доста болезнено,но ако търпиш на болка може.
Apf Къде тая гъста горица бе брат - аз съм на 13 и съм леко окосмен и то с прави косми- Кви станахте някой бахти мутантите - 15 санта в гащите, гора като амазонската долина и сте само на 13
![]()
По темата : С ножичка ги поорежи, а ако искаш цялостно - самобръсначка![]()
pi4 prav siПървоначално написано от 3oPuTy
az sam adski kiopav v racete
ako fana tova bik4e nai mn da se izporeja celiq
![]()
da nqmam tova vpredvid imam predvid 4e o6te sam malak da pravq sex i neiskam da pra o6te 3 4 god a tova za bebeto e ot 1 tema edin be6e kazal na 12 sam 6te pravq sex no neznam kak se pravi bebe i zatovaПървоначално написано от Dollystar
![]()
da nqmam tova vpredvid imam predvid 4e o6te sam malak da pravq sex i neiskam da pra o6te 3 4 god a tova za bebeto e ot 1 tema edin be6e kazal na 12 sam 6te pravq sex no neznam kak se pravi bebe i zatovaПървоначално написано от Dollystar
![]()